Wednesday, May 8, 2019

GUARDIAN & NAELOFAR Lancar BEG TOTE EKSKLUSIF Sempena Ramadan


Hi Korang,

GUARDIAN Malaysia hari ini melancarkan beg tote NATURE BEAUTY, RED BLOSSOMS dan FLORAL SERENITY – koleksi Eksklusif Musim Panas sempena Ramadan. 

aduimak nak nak basikal ke pilih beg ni ek

Beg tote ini merupakan ilham dan hasil rekaan istimewa personaliti, pengacara, model dan tokoh perniagaan terkenal, Neelofa, yang juga merupakan pemilik kepada jenama fesyen kontemporari popular di Malaysia, NAELOFAR. 

Berucap di majlis perlancaran Koleksi Musim Panas tersebut, Ms Wong Vai Chi, Ketua Pemasaran, Kesihatan dan Kecantikan, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd berkata: Kolaborasi istimewa bersama NAELOFAR ini adalah satu cara kami menyambut kedatangan Ramadan. Kami ingin menawarkan sesuatu yang eksklusif kepada para pelanggan, dan sudah tentu juga menarik, apabila mereka berkunjung ke Guardian untuk mendapatkan keperluan kesihatan dan kecantikan mereka.” 

Vai Chi turut mengumumkan bahawa stor-stor Guardian bakal menampilkan tema istimewa “Seiring Ramadan” sepanjang bulan Ramadan ini dimana Guardian berusaha untuk menawarkan banyak tawaran-tawaran hebat dengan potongan harga sehingga 50% untuk barangan- barangan tertentu. “Dan kepada mereka yang inginkan tip-tip kesihatan sepanjang bulan Ramadan, Guardian juga akan memuat naik petua-petua dan panduan kesihatan berguna daripada Joanna Soh, selebriti kecerdasan Youtube #1 Asia, ke laman Facebook Guardian dari masa ke semasa,” tambah beliau. 

Jadi di bulan Ramadan ini, bila lagi masa yang lebih tepat untuk membeli-belah di Guardian sambil bergaya dengan beg tote istimewa rekaan Neelofa sendiri. 

Beg-beg tote tersebut boleh dibeli pada harga diskaun 40% dengan pembelian bernilai RM20 dengan mana-mana produk jenama penaja, atau RM30 jika tanpa barangan jenama penaja. 


Beg-beg tersebut berharga hanya RM17.90 selepas diskaun 40%. Koleksi Musim Panas Guardian boleh didapati bermula hari ini sehingga stok masih ada. 

“Rebutlah peluang untuk mengumpul ketiga-tiga rekaan sekarang kerana stok adalah terhad,” tambah Vai Chi. 

Inspirasi Neelofa disebalik tiga rekaan beg tote: 

RED BLOSSOMS


Warna bunga iris yang terang yang digabungkan dengan geometri segi empat keemasan untuk memandu mata daripada satu elemen rekaan kepada yang lain. Direka secara eksklusif untuk tampak berani dan elegan 

NATURE BEAUTY 


Direka untuk melangkaui norma menuju kemodenan. Penggunaan corak yang bersih dan abstrak dengan warna tropikal menyerlahkan kecantikan rekaan. 

FLORAL SERENITY 


Bunga dan rama-rama melambangkan keanggunan dan kecantikan, dengan sentuhan warna-warna berani untuk memberikan lebih rasa perayaan. Direka secara eksklusif untuk mereka yang menghargai keanggunan. 


Mari LIKE dan FOLLOW di media sosial berikut : 

Facebook : 


Instagram : Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com


1 comment :

A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y said...

best shopping kat guardian. macam2 hado..!