Friday, December 29, 2017

Selamat Ulangtahun Perkahwinan Ke 10 Sayang

Hi Korang,

Pagi Khamis lepas 21/12/2017 tengah sibuk keje tup-tup kemain banyak notification masuk kat tepon epal kak lily ni hah

Rupanya Mr Big ada post something hah


Bila baca then baru teringat rupanya anniversary kitaorang yang ke 10 tahun. Mak oi sekejapan dah 10 tahun kahwin ek. Masa bercinta 5 tahun so total 15 tahun dah akak lily kenal Mr Big ni tapi kekadang tu walaupun kenal luar dalam tapi bergaduh jugak lah kan.

Memang tak de honeymoon ke mana-mana pun sebab memasing busy benau dengan kerja, dengan holiday bersama kengkawan bagai so kitaorang carry forward jelah honeymoon tu bila-bila ada free time ek. So sekadar luangkan masa bersama (padahal hari-hari membuang masa kat umah hehehhe), pi makan and just pi tengok wayang je, itu pun semua dekat umah jelah malas nak pi jejauh sebab jem. Hadiah pun tak de sebab nak kumpul duit berjalan tahun depan citernya.. 

Well spent afternoon hari tuh.

So malam tuh akak lily saje pos gambar ni


Ewah kemain plak ramai yang komen ek hehehhehe, yang ucap tahniah lah, yang bagi kata-kata semangat, yang cakap akak lily jiwang pun hado hahahahah tak per layankan saje kengkawan ni. 

So

10 tahun yang mencabar

10 tahun yang penuh suka duka

10 tahun banyak rahsia yang terbongkar

10 tahun yang membahagiakan

Mari move forward ke hadapan ye, dah ler tahun depan memasing masuk umur 40 kan hauhauhauhau





Anyway, 
Selamat ulangtahun sayanggg….


4 comments :

mama tisya said...

Happy 10years anniversary.. Smoga bahagia till jannah

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

alhamdulillah tahniah, selamat hari ulangtahun ^_^

Hasrul Hassan said...

So sweet .. alhamdulillah, moga terus bahagia hingga ke akhir hayat. Tahniah dengan pernikahan yang berpanjangan.

Amanda Suria said...

Happy Anniversary both of you...bersemut haaaaa...