Tuesday, December 19, 2017

HOFU Japanese Fish Skin & Crisps Snacks!

Hi Korang,

Kerepek uollss..

Siapa yang tak suka kan!!

Tapi kerepek kulit ikan salmon, pernah makan?

kerepek kulit ikan

kerepek kentang tebal

Itulah ni kira pertama kak lily nak rasa kerepek kulit ikan dan kerepek kentang yang mengandungi pelbagai perisa yang unik keluaran HOFU Japanese Snacks ni. 

Di antara perisa yang menjadi pilihan bagi Crispy Fish Skin & Potato Chips adalah:

1. Nasi Lemak 
2. Bonito Seaweed
3. Katsu Curry
4. Salted Egg
5. Spicy Szechuan

Kerepek kentang Nasi Lemak

Kerepek kulit ikan nasi lemak

Kerepek kentang Bonito Seaweed

Kerepek kulit ikan Katsu Curry

Jenama makanan snek Jepun, "Hofu Japanese Snack," menawarkan pelbagai jenis citarasa. Sebagai tambahan kepada telur masin yang menjadi kegemaran Malaysia, rumpai laut Bonito, Nasi Lemak, Korea pedas, kari Jepun, truffle hitam dan banyak lagi! Pengunaan bahan-bahan yang digunakan diimport dari luar negara untuk memastikan bahawa korang menikmati kerepek kulit ikan yang terbaik.

HOFU menggunakan kentang yang diimport dari Amerika Syarikat iaitu US Russet Potato kerana saiznya lebih besar daripada kentang biasa, lebih tebal. Rasa Jepun yang ditonjolkan adalah seperti rumpai laut bonito, rumpai laut dan diimport dari Jepun. 

HOFU Japanese Snacks ni di botolkan di dalam botol pembungkus vakum, dan boleh tahan sehingga 6 bulan kalau tak dibuka tinnya. tidak membuka tin sehingga 6 bulan.


Sekarang ni ada promosi baik punya tau

Christmas Combo
Mini Snack Box A: Choose from 2 kinds of taste potato chips, just RM55 (free to send a mysterious gift)

Mini Snack Box B: Choose from 2 different types of fried fish skin at RM65 (get a mysterious gift for free)

SUPER COMBO Box: Choose from 4 flavors (2 chips + 2 fried fish skin) for only RM115 (Free 2 mysterious gifts)


Harga untuk sebotol:

Potato chips Rm28
Skin Rm34
Taste of choice: Bonito Seaweed, Salted Egg, Nasi Lemak, Katsu Curry, Spicy Korean

Kalau nak order, buat je cara online di Facebook tau
Instagram: @hofu_japanese_snacks

Kalau tak pun boleh je korang ke outlet diorang di

Hofu Japanese Snacks
No.32G, Jalan Teknologi 3 / 6C, 
The Core Sunsuria, 
Taman Sains Selangor 1, 
Seksyen 3, Kota Damansara.











Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

2 comments :

MrsEnoxis said...

I pernah try Salted Egg Fish Skin, jenama lain la, tapi seriously, addictive sangat. X boleh stop makan..Susah nk jumpa fish skin ni. Ni yang macam nak cuba ni.

Hasliynda Umairah said...

tak pernah mkn lagi
sedapke