Tuesday, December 5, 2017

REVIEW | 9 Herbs Beauty In The Drops - Memang Puas Hati Sesangat

Hai Korang,

Makeup memang penyelamat bagi pompuan cam kita ni, tapi sampai bila nak guna produk-produk kosmetik ni. Bila umur dah meningkat ni, kekadang tu lipstik pun lupa nak pakai hahahaha maka nampaklah kepucatan di situ.

Siapa berani keluar rumah tanpa mekap??

Mesti semua surender kan hahaha kak lily dah boleh agak dah pun..

Akak pun sama gak lah!!

Tapi bila ade orang duk rekemen kak lily pasal produk 9 Herbs Beauty In The Drops ni rasa cam teruja plak nak cuba kan.

9 Herbs Beauty In The Drop

9 Herbs Beauty In The Drop merupakan UV Face Primer + Luminous Day Serum di mana bila korang gunakan ianya bertindak sebagai pelindung kulit wajah dari kotoran-kotoran untuk hasilkan keserian di wajah korang walaupun tanpa mekap. 

Ianya dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi dan di adun bersama minyak argan, minyak jojoba dan vitamin E. Semua bahan-bahan itu 

Bahan-bahan 9 Herbs Beauty In The Drop

MINYAK ARGAN

Kaya dengan Vitamin E dan Omega 3, 6 & 9. Sesuai untuk semua jenis kulit.

1. Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit.

2. Melembapkan dan menegangkan kulit.

3. Menghaluskan dan mencerahkan kulit.

4. Mengatasi jerawat, radang dan sunburn.

5. Menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi.

MINYAK JOJOBA

Ianya lilin cair atau Wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia. Sesuai untuk kulit sensitif.

1. Melembut, melembap dan menghaluskan kulit.

2. Mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah jerawat.

3. Mencegah oksidasi kulit sebagai anti penuaan.

4. Anti radang.

5. Menjadikan kulit sihat dan cantik.

Kelebihan 9 Herbs Beauty In The Drop
  • Menjimatkan masa 
  • Mencantikkan dan merawat wajah 
  • mengandungi 100% bahan semulajadi 
  • Bersih dan rawat kulit dari dalam 
  • Kulit lebih cerah dan glowing tanpa makeup 
  • Tiada bahan kimia merbahaya 
  • Tiada kesan sampingan 
  • Sesuai untuk semua jenis kulit 
  • kaya dengan antioksida 

Cara penggunaan 9 Herbs Beauty In The Drop


Goncang sebelum digunakan 
Picit hujung getah penitis, kemudian lepaskan 
Longgarkan penitis dari bekas kaca 
Perlahan-lahan picit hujung getah untuk titiskan kandungan ke sekitar wajah. Titiskan ke dagu, pipi hidung dan dahi. Kemudian ratakan ke seluruh wajah 
Mulakan solekan seperti biasa 
Untuk hasil yang lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan terakhir. 

Bagi kak lily..

Teksturnye lembut, sket je letak kat muka. Langsung tak berminyak dan cepat meresap ke dalam kulit muka. Elok benar di gunakan setiap hari tau.



Jika anda berminat untuk dapatkan produk ini, boleh la lihat maklumat di bawah untuk rujukan anda.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi :

Hotline : +6012-4540187











No comments :