Thursday, December 28, 2017

Kopi Hijau ALANA, Memang Boleh Kurus Kalau Ikut Cara Yang Betul

Hi Korang,

Seriously kak lily memang biasa dengar kehebatan sesetengah kopi ni untuk kesihatan badan tapi untuk kurus ermm garu sket kepala ek huhuhuu

Kalau kopi tuh dah berfungsi untuk kurus maka hilanglah rasa kesedapan kopi tersebut kann ermm garu-garu kepala lagi

Pernah dengar Kopi Hijau ALANA?

Alah yang banyak iklan kat internet dan radio tuh, tak silap kak lily radio ERA yang segmen sketsa JOHARA tuh hah, kan kan mesti korang pun baru perasan gak ek. Ingat Lara Alana tuan punya kopi nie k hehehhe


Apa itu ALANA GREEN COFFEE @ KOPI HIJAU ALANA?


Alana Kopi Hijau adalah supplement yang menggunakan bijian kopi muda yang dikisar tanpa dipanggang terlebih dahulu sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum.

Oleh sebab itu, ia mengandungi kandungan Asam Klorogenik, iaitu 3 kali ganda lebih tinggi khasiatnya pada tubuh badan kita. Ia berupaya menjadi ‘booster’ sebagai pembakar lemak dan kalori dengan lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Kerana itulah Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan penurunan berat badan secara sihat dan selamat.

Itu gitunya, sebenarnya kak lily tak pernah tau pun ada kopi hijau ni ek, selalunya kopi hitam je 

Bahan-bahan di dalam Kopi Hijau ALANA @ GREEN COFFEE ALANA

Green Coffee

Habbatus Sauda’

Chia Seed

Susu Kambing


Kebaikan Kopi Hijau ALANA adalah seperti berikut:-

✔Menurunkan dan menstabilkan darah tinggi

✔Membuang toksin yang terkumpul dalam badan

✔Melawaskan penghadaman

✔Meninggikan metabolismatubuh badan

✔Memberikan tenaga berpanjangan

✔Mengenyangkan walaupun sedikit

✔Kawal selera makan berlebihan

✔Badan lebih segar dan ringan

✔Bentuk badan lebih slim

✔Kulit awet muda

✔Tinggi anti oksidan

✔Membakar lemak yang berlebihan dengan pantas


Eh minum cam biasa lah, setiap sachet untuk setiap hari. Alah masa sarapan tuh je senang, koyak dan bancuh dengan air panas dan minum.

Tips : minum air masak yang mencukupi sepanjang hari.

Bagi kak lily:-

Rasa kopi hijau Alana ni, mild je tak rasa acidity yang kuat pun. Sedap, baunya strong rasa nice. Lain daripada kopi biasa yang selalu kak lily minum tuh. 

Nak kata kurus tuh belum lagi lah sebab baru je belajar minum kan, but bab tenaga dan kurang makan tuh memang betul kurang rasa lapar bila sampai waktu tengahari ek tapi kena banyakkan minum air kosong lah baru senang perut senang nak proses.

Ni ada beberapa testimoni untuk rujukan korang kalau tak percaya la kan



Harga sekotak Kopi Hijau ALANA ni adalah RM42.90 dalamnya ada 15 sachet. Oklah kan tak delah mahal mana pun, sesuailah dengan kebaikannya.


kemain cantik lagi ek packaging baru Kopi Hijau ALANA ni ek


Korang boleh dapatkan kopi kurus ni di laman social berikut:




Meh cuba dulu baru tau kebaikan kopi hijau ALANA ni 









Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

5 comments :

Dkna Abza said...

packing dia ain dari yang lain.. selalunya kalau kopi sinonim ngan color coklat/hitam

Hasliynda Umairah said...

wow sedapnya kopi

JMR said...

tengah minum kopi hijau Alana ni gak.. tapi risau lah.. risau kurus nanti

hahaha

Tapi series, lepas minum dah rasa kenyang..

mamapp said...

pernah dgr juga ttg kopi alana, tapi mama tak penah try lagi

I N A A I N A A said...

Perghhh makin slim kak bunga lily lepas ni... aauummm hehehe. Ena pun minum juga, nak slim gak. Misi dan visi tahun 2018 ekekekkee