Saturday, June 30, 2018

KEMUNCULAN PERTAMA HIJUP UK DI LONDON EID FESTIVAL

Hi Korang,

HIJUP UK membuat penampilan sulung fesyen pemakaian sederhananya di London Eid Festival yang telah diadakan di kota London, baru-baru ini. Jenama fesyen berciri bersahaja serta sesuai untuk pelbagai gaya hidup ini tampil menyerlah di landasan pertunjukan fesyen dengan keluaran terbaru hasil rekaan para pereka fesyen dari Indonesia iaitu Dian Pelangi, Vivi Zubedi, Jenahara dan Ria Miranda, di samping membuka mata para fashionista dengan menampilkan juga barisan keluaran baju-baju dan skaf di kedai mudah alih yang ditonjolkan di sana. 


Penyertaan HIJUP dalam pameran fesyen bercirikan pemakaian kesederhanaan terbesar pada tahun ini bukan sahaja untuk menampilkan keluaran koleksi-koleksi rekaan para pereka fesyen ternama global, malah ianya adalah seiring dengan pelancaran rasmi kedai talian terbukanya di www.hijup.co.uk yang akan bermula pada bulan ini. 

Selain bekerjasama dengan jenama keluaran para pereka fesyen terkenal daripada Indonesia, Malaysia, Australia, UAE, Amerika dan UK yang terpilih, HIJUP UK juga akan berganding bahu dengan jenama fesyen hijab yang popular lagi versatail iaitu Aidijuma™ serta koleksi mewah fesyen pemakaian sederhana yang dikeluarkan oleh Haute Elan. 

HIJUP UK dimiliki oh HIJUP, fesyen e-dagang berkonsepkan Islam yang pertama di dunia serta jenama terkenal pemakaian sederhana dari Malaysia, Aidijuma™ Colors Group of Companies. 

Selain menawarkan konsep pembelian secara talian terbuka, HIJUP UK juga akan melebarkan sayapnya dengan membina kedai konsepnya yang pertama serta mengadakan kedai-kedai berkonsepkan mudah alih di kota London tidak lama lagi bagi menyenangkan para wanita untuk membeli dan memiliki keluaran fesyen sederhana secara lebih mudah. Berlandaskan model perniagaan kreatif secara talian terbuka dan tertutup (#O2O), halaman e-dagang HIJUP akan dilengkapi dengan pengalaman peruncitan peribadi dalam kedua-dua konsep serta kedai mudah alihnya bagi memberi pengalaman yang lebih baik kepada para pelanggan di mana juga mereka berada. 

“HIJUP UK akan menjadi kumpulan rangkaian peruncitan kesederhanaan yang pertama dalam mencipta revolusi peruncitan melalui penggabungan pelandasan talian terbuka dan tertutup yang juga termasuklah konsep paling baik iaitu dengan menyediakan kedai mudah alih untuk memudahkan pelanggan untuk merasa pengalaman membeli dengan lebih baik. Kami amat memahami para pelanggan kami dan maka dengan itu, kami membawa pemakaian fesyen kesederhanaan yang lebih bergaya ini kepada para wanita di mana juga mereka berada, melalui pelbagai cara perlandasan secara runcit dengan harga yang perpatutan,” kata Norjuma Habib Mohamed, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Aidijuma™ Colors Group, yang juga merangkap pemegang saham majoriti HIJUP UK. 

“Pasaran untuk pemakaian kesederhanaan ini kian berkembang di pasaran dan apa yang kami lakukan adalah menjadikannya lebih mudah untuk diperoleh di pasaran demi untuk meringankan beban para wanita di samping untuk membina jenama ini,” tambah Norjuma. 

#hijup 
#aidijuma 
#londoneid 
#scarfmachine 
#onlineoffline 
#O2O 
#OMO 
#bawal
 
Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

1 comment :

mamapp said...

wah bestnya cantik juga baju2 dia