Friday, June 29, 2018

Pizza Madu Padu Sebab Teringin Katanya

Hi Korang,

Lepas raya ni kemain plak keinginan tekaknya kan makin menjadi-jadi. Padahal puasa sebulan je pun so apa yang teruk sangat ni. 

Hari tuh mengidam ketam, sekarang ni pizza plak. 

Nak kata mengandung langsung tak de tanda-tanda pun but level mengidam tuh sampai ke tahap super saiya la kan. Huahauhauhua 

Kebetulan plak ada lagi lebihan voucher masa pi event dedulu so daripada expired baik di gunakan. 


Malam semalam kitaorang ke iOi City Mall lepas maghrib, nasi orang tak ramai so parking paling dekat sekali hah sebab pemalasnya nak jalan jauh kan. 

Sesampai je terus bagi voucher, then budak waiter tuh pun perasan siap cakap nasib baik sempat lagi kan. So terus je order Pizza Madu Padu ni.


Kitorang amik yang Madu Padu Special for 2-3 orang

1 madu padu pizza 
1 appetizer 
2 cream of mushroom soup 
2 honey dew pudding 
2 drinks 

Ambil gambar pizza je sebab yang lelain dah kena bedal awal-awal ek huahauhauhua 

Bagi kak lily sedap dan tak delah manis sangat pun, sebab diorang letak madu tuh sket je kot. Nampak macam drizzle je atas pizza. Memang tak de ayam pun dalam pizza ni coz diaorang guna chicken frankfurter rasanya, cheese tuh tuh masin kalau masak satu-satu so kena makan sekali harung baru mantap. 


Piza Madu Padu didatangkan dalam dua hidangan kombo di restoran iaitu MADU PADU SPECIAL berharga RM52.70 (hidangan 2-3 orang) dan MADU PADU SPECIAL berharga RM94.50 (hidangan 4-5 orang). Setiap hidangan kombo ini disertakan bersama pilihan pembuka selera, garlic bread/tortilla ayam BBQ atau sup cendawan, puding tembikai susu dan minuman. 

Pizza Hut Malaysa turut menawarkan 4 kombo bagi penghantaran atau bawa-pulang iaitu MADU PADU BIG BOX (RM63.00), 
MADU PADU COMBO 1 (RM38.90), 
MADU PADU COMBO 2 (RM57.90), 
MADU PADU DOUBLE BOX (RM38.00). 

Sempat lagi kalau korang nak cuba, agak-agak dah bosan makan nasi sebelah malam tuh pilah jelah pizza hut ni kan, senang 

Dinner malam tuh settle!!!











Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

3 comments :

Sheila Adziz said...

menariknya cik lily... dah lama juga tak pekena pizza hut ni

Blogger Hanafi said...

sekali sekala pekena pizza best juga..

sedap tu..

campur lagi dengan madu...

tangkap leleh pulak air liur

Siti Nurhayati Dollah said...

Sedapnya. Lama dah merasa pizza. Nak kena pergi jugak ni