Friday, March 30, 2018

Syampu CLEAR Superfresh Apple

Hi Korang,

Syampu apple??

Rasa cam nak makan je ni ek, tapi apakan daya syampu tu lah hahaha


Kulit kepala yang berkeruping, gatal serta berkelemumur bukan sahaja menimbulkan ketidakselesaan malah membuatkan seseorang turut berasa malu. CLEAR memahami bagaimana ia boleh menyebabkan sesiapa sahaja yang mengalaminya hilang keyakinan, perasaan yang sama turut dialami oleh hijabista yang sentiasa berdepan dengan masalah kulit kepala serta rambut akibat cuaca panas sepanjang tahun di Malaysia. 


Hijabista yang memakai hijab tebal dan tidak telap udara untuk jangka masa panjang lebih cenderung dalam mengalami masalah kulit kepala seperti kulit kepala berminyak, kulit kepala gatal dan juga kelemumur. Para wanita haruslah memberi lebih perhatian untuk memastikan rambut serta kulit kepala kekal segar dan sihat, kerana rambut yang sihat boleh meningkatkan keyakinan seseorang wanita. 

Memperkenalkan CLEAR Superfresh Apple yang baharu, syampu anti-kelemumur baharu yang diformulasi dengan teknologi Nutrium 10 dan wangian epal segar. Nutrium 10 CLEAR mengandungi pelbagai ramuan nutrien, vitamin dan mineral yang menutrisi kulit kepala untuk perlindungan daripada kelemumur terus-menerus dan menghalang kemunculan semula kelemumur. Superfresh Apple turut menjadikan rambut wanita kekal segar dan harum berkekalan dengan wangian epal segar sehingga 24 jam. 

Pengurus Pemasaran Total Hair, Unilever (Malaysia) Holdings Sdn. Bhd., Phoenix Ho berkata, "Sebagai salah satu peneraju dalam bidang penjagaan kulit kepala, CLEAR memberikan penyelesaian untuk penjagaan rambut dan kulit kepala yang bukan sahaja menangani simptom-simptom kelemumur; tetapi turut menutrisi kulit kepala dan rambut dari akar hingga ke hujungnya, serta menghilangkan kelemumur. 


Di CLEAR, kami memahami bahawa setiap individu memerlukan penjagaan kulit kepala yang berbeza, maka dengan itu kami telah menghasilkan formulasi-formulasi untuk memenuhi keperluan rambut dan kulit kepala yang berbeza. Superfresh Apple yang baharu telah diformulasi untuk para wanita, terutamanya hijabista, untuk melegakan kegatalarv, menghilangkan sebum berlebihan dan keruping kulit kepala sambil memberikan mereka kesegaran dan haruman wangian segar epal yang berkekalan, dan keyakinan baharu mereka." 

"Kami percaya kelemumur bukan sahaja boleh menjejaskan keyakinan wanita yang tidak berhijab, tetapi ia turut memberi kesan terhadap hijabista. Kami mahu pengguna berasa yakin dan cantik tidak kira di mana sahaja, kerana kulit kepala yang sihat dan rambut yang segar boleh menjadikan mereka lebih ceria dan bertambah yakin. Para wanita, terutamanya hijabista haruslah mengguna syampu penjagaan kulit kepala yang baik supaya mereka kekal kelihatan anggun bergaya sepanjang harl, terutamanya dalam keadaan cuaca panas yang biasa kita hadapi. 

Diformulasi khas untuk memenuhi keperluan hijabista, CLEAR menawarkan penyelesaian untuk penjagaan kulit kepala serta kesegaran 3 kali ganda tanpa kelemumur tanpa minvak', tanpa kegatalan serta wangian epal segar yang berkekalan. Dengan CLEAR Superfresh Apple, anda boleh menggayakan rambut anda yang bersih dan segar dengan penuh keyakinan !" tambah Phoenix. 


Sebotol CLEAR Superfresh 340ml dijual pada harga RM19.50 dan varian terbaharu ini boleh didapati di semua pasar raya, pasar raya besar, farmasi utama, dan pengedar sah di seluruh negara. 

Untuk maklumat lanjut, sila layari 

Website :  

Facebook : 

lnstagram : 


No comments :