Monday, January 22, 2018

Tambah Seronok Shopping di EZBUY Dengan Adanya Produk Dari JD.Com dan MOGUJIE.Com

Hi Korang!!

Ye ye ye..shopping memang menjadi kegemaran kak lily. Ada duit ke tak de duit ke, shopping tetap no.1 ek. 

Alah sekadar cuci-cuci mata je dulu, bila cukup bulan haruslah shopping kaw-kaw. Itu cara kak lily berbelanja eh.Haruslah bijak bila bab duit ni. 


Perasan tak dulu, kak lily pernah citer yang pasal EZBUY dan betapa best giler shopping kat sini? Lah, tak baca lagi? Pi baca dulu ek then, baru korang tau.

Ye, EZBUY adalah platform dimana anda boleh mendapatkan pelbagai barangan yang berasal dari luar Negara, khususnya dari China. So memang tak de masalah bagi Malaysian nak shopping barang China, sebab website ezbuy ni dalam bahasa English dan harga memang dh convert ke Ringgit Malaysia (RM). 

Haruslah mudahkan?!

Kali ni, ezbuy memperkenalkan 2 lagi brand ‘giant’ dalam China iaitu JD.com & mogujie.com untuk merancakkan lagi keseronokkan kita rakyat Malaysia untuk beli-belah. Kedua-dua website ni di senaraikan di dalam EZBUY so sekarang kalau nak dapatkan barang-barang dari kedua-dua website ni dah senang sekarang ni.



Websitenya akan di link ke ezbuy sebab semua pembelian serta penghantaran akan diuruskan oleh ezbuy tau. 

Ermm apa nak beli ek? Meh kita usha-usha dululah. 

Nampak sangat ikut fesyen terkini. Kemain cantik-cantik dan simple daripada JD.com

Yang ni pun kak lily usha daripada JD.com, cantik kan

Hiasan rumah yang cute-miut pula daripada mogujie.com

Hiasan rumah yang cute-miut dari mogujie.com

Amacam? Menarikkan!!

Itulah, boleh juling bijik mata kak lily ni hah! Bila browse satu per satu page 2 website ni. 

Di antara kebaikan bila kita shopping barang JD & Mogujie di platform EZBUY ialah :

1. Lebih banyak pilihan produk yang mampu menterbeliakkan mata korang hahahahha

2. Harga yang awesome..Urut dada di buatnya.

3. Di EZBUY, korang boleh dapatkan servis penghantaran PRIME yang mana beli barang sebanyak mana pun, kos penghantaran (China/USA/TAIWAN ke Malaysia) still murah. Perkhidmatan Prime merupakan kadar penghantaran barangan dari luar Negara ke Malaysia yang mana tiada had dengan bayaran Rm8.80 sahaja (international shipping fees only).

Servis PRIME

Dengan Prime, kita boleh beli banyak barang tanpa perlu risau tentang kos penghantaran antarabangsa. Daftar sebagai ahli Prime hanyalah dari RM 18.80/MONTH ke RM 18.80/5 DAYS)

Pada pandangan kak lily, memang seronok membeli-belah di website JD & mogujie ni. Barangannya ada sesetengah unik dan susah nak dapat di Malaysia. Nak-nak dah dekat musim tahun baru cina ni. Produk dekorasinya kemain cantic-cantik belaka. By the way, perabut pun kita boleh order jugak tau.

Bukan itu je, ada lagi yang aku nak kongsi dengan korang ni. 

Kalau korang register sekarang, korang akan dapat RM15 cash voucher dengan 15% diskaun untuk servis penghantaran dan lagi best bagi setiap pendaftaran korang berpeluang untuk memenangi RM500 cash voucher yang automatik akan di kreditkan ke dalam account korang sekiranya anda terpilih.

Korang daftar kat sini :

Apa tunggu lagi? 

Jom shopping dengan harga murah di EZBUY. 
Untuk maklumat lanjut layari EZBUY.MY
















Kaki Bebel,

LILY


www.ciklilyputih.com

2 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

geram pulak masuk EZBUY ni..rasa nak beli semua je...

Amirul Hafizi said...

Bole ajo saya x mcm mane nk beli kat ezbuy...
https://api.whatsapp.com/send?phone=60167499635