Tuesday, January 2, 2018

Rasa Fish & Fries McDonalds, Memang Kena Makan Panas-Panas

Hi Korang, 


Asal ada menu baru je di McDonalds confirm-confirm kak lily mesti akan pi cuba punyalah, ermm #kinitrending hehehhe. Ikut trend katanya tak delah orang kat kata ketinggalan zaman, baru boleh jadi media influncers puii 😈 😈 😈 😈 😈


Secara kebetulan je ternampak menu fish & fries ni hari tuh kat McDonalds The Mines, so cubalah rasa dulu. Masa budak waiter tuh bagi, boleh tanya tak de fries ek sebab tak nampak pun kan. Rupanya friesnya sekali dalam kotak biru tuh. 

Hah bukak-bukak ada fries siap dengan sos tartar sekali.

Then hari tuh, pi makan lagi dengan Mr Big. Alah saja ajak dia rasa gak, sebab akak lily citer yang ikannya ranggup masa hari tuh beli, dia pun ok lets try.

dapat free nugget sebab baya guna debit card ek

Balik dari food review jahanam kat Sunway tuh, terus singgah ke Mc Donalds Puchong Gateaway ni, not bad ramai jugak melepak kat sini. Mana diorang ni datang tak tau lah, sebab kat sini kawasan commercial je rumah langsung tak de, maybe traveler cam kak lily jugak kot singgah sebelum balik rumah kan. 

Apa lagi order menu Fish & Fries je hah

Order 2 set, satu yang sekeping ikan dan satu lagi yang 2 keping ikan. Memang betul dia hidang panas-panas so memang ranggup mak ko wei, seriously kalau bawak balik memang keras kejung lah ek. 



Mr Big memang sukerlah menu ikan-ikan ni, makan panas-panas cicah plak dengan sos tartar yang sedap bakhang tuh! Sekali dengan fries panas, habis licin wei.

settle makan, alhamdulilah

Berbaloi lah dengan harganya satu menu set Fish & Fries RM12.95 dengan air dan fries kan, bolehlah kalau makan kat kedai western food pun dah RM29 ke atas.

So korang baik cuba sementara stok masih ada tau…












Kaki Bebel,

LILY


www.ciklilyputih.com

4 comments :

mamapp said...

lazatnya.. mama x cuba lagi ni

Diana Rashid said...

tu la..benda2 gini sedap makan masa panas2..

Kak Sue said...

Wah ada menu baru kat McD, Kak Sue pun suka makan ikan dari yang lain. Nak kena cuba nanti nie..

Fieza Sani said...

laa..nmpk beno ketinggalan..ada yeak menu ni..tak pasan plak..