Sunday, January 7, 2018

Servis Membekal & Menghantar Sandwich Di Kuala Lumpur

Hi Korang,

Sekarang ni cam trend plak ek, servis menghantar makanan ni kan.

Yelah dengan masa ini asyik jem sana sini so orang-orang macam kak lily ni memang malaslah nak keluar semata-mata nak pi beli makanan-makanan simple ni kan. 

Yang terbaru ni pulak, ada servis membekal dan menghantar sandwich di sekitar Kuala Lumpur. 


Memperkenalkan ASHRIN FOOD.

Meh kak lily ceritakan sket sejarah Ashrin Food ni ek

Ianya bermula pada bulan 11 2017, menyediakan servis homemade sandwich yang bertapak di danau kota. Ashrin Food membekal Sandwich di hospital sekitar kuala lumpur, membekal sandwich ke Caltex dan BHP kawasan Ampang, Jalan Kuching dan di beberapa tempat lagi.

Ianya juga merupakan Mood Republik Sandwich supplier Kuala Lumpur 2017 dan juga projek Sandwich Percuma utk orang awam dan gelandangan 2018 ini

Ashrin Food ni merupakan Ashrin Food merupakan pembekal sandwich di sekitar Kuala Lumpur dan ianya menyediakan perkhidmatan seperti :- 

1. Penghantaran sandwich kepada pelanggan / Sandwich delivery. Sandwich untuk dimakan di rumah, pejabat, jamuan, potluck, majlis/event dan dimana sahaja! 

2. Sandwich supplier/ Pembekal sandwich di kuala lumpur. Terbuka untuk Borong sandwich kepada korang yang mempunyai perniagaan seperti gerai, restoran, kiosk, hospital dan lain-lain. Menu Single sandwich untuk diborong, semestinya mempunyai harga borong. Bermaksud anda boleh letakkan sandwich di tempat anda untuk perniagaan dan keuntungan milik anda sangat-sangat berbaloi dan banyak. Boleh pm/ whatsapp kami utk harga borong tersebut. 

3. Kami juga menyediakan Sandwich Boxes Surprise kepada pelanggan yang ingin membuat surprise kepada kenalan,kekasih,ibubapa mereka dan sesiapa sahaja


Di antara kategori Ashrin Sandwich adalah:

1. Mini Sandwich

2. Sandwich Boxes

3. Single Sandwich 

Ada 10 Jenis perisa yang terdapat di Ashrin Sandwich:-

1. Tuna

2. Sardine

3. Ayam

4. Vege

5. Coeslow

6. Fish

7. Crab

8. Prawn

9. Cheese

10. Egg mayo / telur


Kenapa korang perlu pilih Ashrin Sandwich?

  • Boleh pilih/request nak Sayur/Tanpa Sayur & Nak Pedas@Normal
  • Roti yang sedap dan tebal, tidak keras dan tidak terlalu lembut
  • Inti dimasak terlebih dahulu mencapai citarasa anda 
  • Inti Tebal dan Sedap sehingga makan berkali-kali
  • Kotak Sandwich & Packaging yang berkualiti 
  • Mempunyai Ketahanan / Tarikh Luput. Tidak akan was-was dan ragu-ragu jika jual ditempat anda.
  • Free Notes/Wishes jika anda mahu hantar kepada seseorang
  • Free Gift |Other Menu| jika pembelian melebihi RM100 ke atas

Ermm banyak sebab tu ek, bagus betul lah perkhidmatan Ashrin Sandwich ni.


Servis Penghantaran: 

-Delivery ke tempat anda 
-Self pickup di Danau Kota

Waktu operasi : Monday-Sunday (Setiap hari)
Waktu: 8AM-9PM

Lets check it out Ashrin Food di social media ye:


Facebook

Instagram

Youtube

Twitter



Kalau korang nak jadi agent untuk tambahkan pendapatan, why not hubungi diorang ek

Meh cuba dulu, then baru tau...












Kaki Bebel,

LILY


www.ciklilyputih.com

No comments :