Wednesday, January 3, 2018

KFC CHIZZA ‘Pitch Perfect 3 Screening’ Party

Hi Korang,


Hari tuh memang teringin bebenau nak rasa Chizza dari KFC ni kan. As usual terpengaruh iklan kat tv ni lah. Dari sehari ke seharian nak pi makan but tak de je masa.


Tup-tup KFC ajak pi makan Chizza plak sambil tengok movie ‘Pitch Perfect 3’ hari tuh, so apa lagi janganlah lepaskan peluang kan hehehhe


Digelar sebagai "Piza Sedap Hingga Menjilat Jari", KFC Chizza merupakan sebuah kombinasi sempurna di antara apa yang digemari ramai dengan menghidangkan filet ayam Hot & Spicy bersama isi piza. Ramuan seperti ketulan nanas, bawang, herba serta keju mozarela ditabur di atas sos piza tomato yang diratakan di atas kerak piza paling sempurna, iaitu filet ayam KFC Hot & Spicy. Sebuah ciptaan 'piza' unik menjanjikan tiada lagi sisa kerak piza akan ditinggalkan.

"Kami sentiasa berusaha untuk membawakan sesuatu yang menarik dan menjadi kegilaan para pelanggan. KFC Chizza masih mengekalkan ciri utama hidangan kami iaitu ayam goreng tetapi disuntik dengan sedikit kelainan menjadikan ianya suatu produk yang harus dicuba oleh semua penggemar KFC dan piza diluar sana," kata Ling Mee Jiuan, Naib Presiden Kanan KFC Malaysia.

"Piza sedap hingga menjilat jari ini pasti menawan citarasa. lanya merupakan gabungan apa yang terbaik dari dua hidangan popular. Jika menyebut tentang piza, kita semua gemarkan isinya. Sebagai pelengkap, kami tampilkan filet ayam Hot & Spicy kegemaran ramai sebagai kerak piza istimewa dan anda semua harus mencubanya" tambah beliau.


KFC Chizza boleh didapati secara a la carte bermula hanya dari RM 7.90. la juga boleh didapati di dalam kombo yang didatangkan bersama KFC Crispier Fries dan minuman ringan berkarbonat. Korang juga boleh menikmati Chizza Box untuk pilihan yang lebih mengenyangkan, bersama seketul ayam goreng KFC Original atau Hot & Spicy, Crispier Fries dan air minuman ringan berkarbonat.


Disebabkan dapat tengok filem ‘Pitch Perfect 3’ sekali, haruslah makan dalam panggung kan. So tak yang sembunyi-sembunyi lagi wei, makan makan dan makan je. Puas dapat makan Chizza ni sampai 3 keping sekali kak lily bedal ek 

Sedikit sinopsis filem 'Pitch Perfect 3'


After the highs of winning the world championships, the Bellas find themselves split apart and discovering there aren't job prospects for making music with your mouth. But when they get the chance to reunite for an overseas USO tour, this group of awesome nerds will come together to make some music, and some questionable decisions, one last time.

By the way, korang kena saksikan filem ‘Pitch Perfect 3’ ni ek sebab seronok dan kelakar, walaupun ini sequel yang terakhir tapi endingnya sangat-sangat awesome tau. Do check it out!

Boleh didapati di semua restoran KFC seluruh negara bermula dari 21 November 2017, sementara stok masih ada! Untuk maklumat lanjut, sila layari: www.kfc.com.my












Kaki Bebel,

LILY


www.ciklilyputih.com

8 comments :

almthalia said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

mama tisya said...

syok die sambil mkn chizza pastu tgk wyg pucth perfect 3

Siti Rohaida Yusof said...

UIH...NAMPAK SEDAPNYA CHIZZA PITCH NI

el said...

aduii terliur pulak dah ..sllu tgk kat board tak terliur pun haha

Diana Rashid said...

ramai yang merungut kecik.tak macam iklan tv..betul ke?

Ana Suhana said...

Double happiness ni dpt makan chizza sambil tgk pitch perfect 3. Ana dah rasa chizza tu.

mamapp said...

Sedapnya Chizza lagi2 kalau makan sambil tgk wayang

Fieza Sani said...

Layan chizza sambil tgk pitch perfect..mmg purfect sgt tu..saya ajak en.asben tengok citer ni tak di layan..star wars vs pitch perfect..kalah la pitch perfect..