Friday, April 7, 2017

Watsons VIP #GETACTIVE Card, Lagi Banyak Reward Untuk Mereka Yang Aktif.

Hi Korang,


Korang ni kan, takkan tak de membercard Watsons ni?

Seriously tak de ek!

Meh sini meh aku perkenalkan Watsons VIP card yang terbaru ni, yang terbaru ni lagi banyak kelebihannya tau. 


Watsons Malaysia mengambil langkah berani untuk menggalakkan rakyat Malaysia menjadi aktif dan menjalani kehidupan yang lebih sihat dengan secara rasminya melancarkan #GETACTIVE, sempena sambutan Hari Kesihatan Sedunia. #GETACTIVE adalah bertujuan untuk menggalakkan gaya hidup sihat dan Watsons memberikan para pelanggannya pengalaman membeli belah dengan memperkenalkan pelbagai jenis jenama kesihatan yang terkemuka.


"Watsons Malaysia is once again setting its foot ahead with this health campaign. With the support of our key business partners and through the extensive loyalty program with our customers we hope this campaign will inject the healthy living in every one," kata Caryn Loh, General Manager and Country Head of Watsons Malaysia.


Untuk tujuan ini juga, Watsons memperkenalkan Duta #GETACTIVE bagi kempen ini iaitu Ann Osman, Malaysia's first female professional MMA fighter, Lena Lim, actress and cyclist, Kit Mah, fitness influencer dan Mark O'dea, model and sports commentator.


"We leverage #GETACTIVE campaign with Watsons Celebrity Friends who fit the bill and ideal to represent the campaign in their respective field. And we look forward through their influence and life testimony, Malaysians in general are also encourage and inspired to #GETACTIVE with Watsons," kata Danny Hoh, Customer Director, Watsons Malaysia.


Mereka para Duta #GETACTIVE ini juga sempat berkongsi tips sihat mereka termasuk diet dan senaman jugak tau, ye aku nak sharelah pada korang ni

Lenna Lim, an actress and budding cyclist shared, "With my demanding schedule as an actress, I always make it a point to spend my time for exercise. And my hobby is cycling which I do regularly every week, and this is the best way for me to maintain my fitness and at the same time have a peace of mind as it gives me relaxation."

Ann Osman, Malaysia's celebrated and first female pro MMA fighter shared, "In this sport which is predominantly known to be aggressive and man dominated, it is a motivation for me to go one step further by working hard and to be dedicated. Ideally it is the same discipline you need to lead a healthy lifestyle with balance diet and exercise."

Kit Mah, fitness influencer explained, "There should be no excuse when it comes to exercise and having a healthy diet because your body needs to be loved by yourself. Hence, we should find time to exercise and not giving excuses while taking the extra mileage to have decent healthy diet."

Nampak!!!

Terkesan tak kat hati korang ermm itulah kesimpulannya senaman tuh bila-bila je kita boleh buat tak kira di office, dalam kereta, dalam lift sekalipun yang penting bersenam untuk membuatkan segala anggota badan kita ni bergerak. 

Sejurus lepas media launch tuh, kitaorang ada aktiviti senaman ye.

boleh ke kayuh ke tidak basikal ni ek

Kitaorang dibahagikan kepada 4 kumpulan dan bertanding dengan bersenam mengikut station-station yang di tentukan. Alah bukan susah mana pun, simple je tapi penat gak oooo

Buat lunges ni pun dah penat, itu belum buat senaman lain lagi ek

Ermm apakan daya, team lain yang menang huhuhuhuhu its ok janji dapat bersenam pun jadilah.

Bagi pendaftar baru Watsons VIP Card ni, korang akan diberikan RM300 worth of Watsons vouchers, menerima 500 VIP Points selepas pengaktifan dan RM5,000 vouchers untuk health club, dining, travel, beauty lifestyle reward.


The Watsons VIP Card mempunyai 8 kelebihan esklusif, termasuklah:-

• Lifetime membership

• Great deals at more than 1,000 #watsonsrewards merchant locations

• Earn 1 point for every RM1 spend

• Pay using points; 200 points for RM1

• 2X Points on all Watsons Brand products

• 5X Points on Birthday month

• 5X Points when paying with Watsons VIP Card

• Exclusive discounts on health products


Lebih daripada 1,000 outlet/merchant yang menyertai program Watsons VIP Card ni tau.

Hebat tak!!!

For more information on #GETACTIVE, visit www.watsons.com.my/get-active

For more information on the all new Watsons VIP Card, visit www.vip.watsons.com.my


1 comment :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...best2 ni...:)
** Mama Maszull