Wednesday, April 26, 2017

NU Caffe Tongkat Ali Khasiatnya Mengagumkan

Hi Korang,

Memanglah aku ni peminat kopi, kira macam semua kopi aku nak cuma.

So bila dengar kkasiat Nu Caffe Tongkat Ali ni cam best je, terus rasa nak cuba. Tapi disebabkan nama Tongkat Ali tuh terus aku fikir 2 kali ek boleh minum ke tak ni kan.

Oh bila baca-baca balik boleh rupanya orang perempuan minum-minum cam tu tapi khasiatnya lebih kepada orang lelaki la.

Kelebihan Tongkat Ali kepada kesihatan lelaki :-

1. Membekalkan tenaga dan stamina berpanjangan

2. Memperbaiki pengaliran darah

3. Meningkatkan kesihatan lelaki secara keseluruhan

4. Meningkatkan libido


Jadi baik aku bagi Mr Big minum jelah, dah bagus untuk orang lelaki.

NU Caffe Tongkat Ali 100% ekstrak Tongkat Ali PHYSTA® yang dikering sejuk-beku untuk memastikan kandungan bahan bioaktif tidak hilang. Ianya adalah hasil penyelidikan ahli saintis Malaysia dengan saintis di Massachusetts Institute of Technology (MIT) USA dan juga telah dipatenkan di 4 buah negara iaitu Amerika Syarikat, Jepun, Eropah dan juga Malaysia. So memang selamat untuk diminum ye

Nak minum pun tak tahu?

La senang je. 

Minum macam kita minum kopi 3 in 1 cam selalu tuh. Letak 200ml air panas dan masukkan 1 sachet 25gm Nu Caffe Tongkat Ali ni. Nak minum pagi ke petang ke semua boleh but Mr Big minum pagilah sebelum pi kerja, kira tambah tenaga dan nak kasi menyegarkan mata masa bawak motor pi kerja. 


Untuk sekotak Nu Caffe ni berharga RM18.50 je dan di dalamnya mengandungi 5 sachets. Kira ok lah kan tak delah mahal mana pun. 

Nak beli?

Boleh check it out secara online di Kedai DenaiSell 

Ok selamat mencuba tau..




PHYSTA® - a patented standardised Tongkat Ali extract developed by leading researchers from Malaysia and Massachuseds InsDtute of Technology (USA).


No comments :