MY HISTORIC MOMENTS

Thursday, August 11, 2016

Physicians Formula MakeUp Workshop, Memperkenalkan Koleksi SHIMMER STRIPS

Hi Korang,


Harituh aku dapat jemputan ke Physicians Formula MakeUp Workshop anjuran Watsons Malaysia di Mid Valley. Lama betul tak join makeup workshop cam ni, of courselah excited sebab nak cantik punye pasal. 



Apa itu Nude Makeup?

Bagi aku makeup begini makeup yang agak natural, tak berapa nampak tapi ada je. Ianya memang trend terkini, warna-warna yang digunakan adalah ‘earth colour’. Sangat sesuai digunakan di apa jua acara kerana ianya merupakan warna-warna selamat. 

So Physicians Formula memperkenalkan Koleksi Shimmer Strips ini yang aku rasa bakal menarik hati korang.

Ok lepas ni aku gunakan English language ek sebab takut translation tuh lari plak


Shimmer Strips All-in-1 Custom Nude Palette for Face & Eyes

The must-have nude essentials to create a custom nude look for face and eyes! Shimmer Strips All-in-1

Custom Nude Palette for Face & Eyes is a multi-functional face-and-eye palette featuring 12 perfectly coordinated nude hues that can be used individually as eyeshadows and liners or blended together as a bronzer, blush or highlighter. This palette features pure pigment, flawless blending and a micro- pearlescent formula in an assortment of ultra-chic nude shades for the perfect Nude look.


· Custom All-in-1 Glamour as each shade in this multi-tasking palette can be worn individually or blended together for the perfect custom Nude look.


· Flawless blending, pure color, micro-smooth pearlescent formula in a range of nude hues that make skin glow. Each shade can be used dry for sheer radiance or wet for more intense, dramatic color with long-lasting wear.

· Each palette features a how-to “Nude Glam Guide” inside the compact with step-by-step instructions on how to create the complete nude look.


· Housed in a metallic lace compact, with coordinating satin ribbon and bow for an ultra-feminine, lingerie feel, each palette includes two custom applicators:


1. An all-over face applicator

2. A targeted shadow/liner applicator


12 radiant nude shades in one multi-tasking palette = endless ultra-chic nude looks for face and eyes! 

Includes: How-To-Guide, Mirror and Applicators

RCP: RM69.85


Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Makeup Shadow & Liner Nude Collection
(Available in Classic Nude and Warm Nude)

Get the must-have Nude Eye look! Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Shadow & Liner, Nude Looks Collection features modern nude eye shadow shades in perfectly coordinated palettes for a nearly naked, but modern, sophisticated look. The palette features a custom design that is draped in lace. This sexy and fabulous palette is the perfect assortment for a new twist on everyday classic, wearable shades and enhances ANY eye color!

The sophisticated and versatile palette includes makeup artist selected nine nude shades coordinated perfectly into 3 trios for nude looks from day to night—natural to dramatic! The high performance formula glides on with a silky, lasting texture that can be used wet or dry for the ultimate in radiant glamour. Unique wet/dry formula offers silky, blendable shades to color, highlight, contour and line the eyes for illuminating high impact. Use WET for more dramatic, intense color with long-lasting wear or use DRY for a softer result. Transforms shadow into liner when wet.

9 Perfect Shades for Endless Possibilities!

· 3 Trios = 3 Looks: Natural, Playful and Dramatic

· Wet and Dry = 2 Finishes for Soft or High Impact Color

· Shadows and Liners = Customized Glamour

Includes: Angled Pro-Brush Applicator

RCP: RM63.50






Wah rasa cam best plak bila dapat mencuba sendiri Koleksi Shimmer Strips ni ek, lebih-lebih lagi masa kat workshop hari tuh. Walaupun aku ni tak berapa pandai sangat nak make up tapi tetap cuba gak ek, lagipun ada makeup demo jugak so rasa tak de susah gak lah kan.


Untuk korang nak beli Physicians Formula ni di Watsons, boleh gunakan promo code dibawah untuk dapatkan diskaun RM5 (untuk sebarang amaun)

*Tertakluk pada terma &syarat. Sementara stok masih ada. 
Guna 1 eCoupon untuk satu transaksi.

Promo code : LPH5PF

Expiry date: 30 Sept 2016

Untuk maklumat lanjut tentang Watsons, layari :


Untuk maklumat lanjut tentang Physicians Formula, layari :


1 comment :

daydeck86 said...

Makin anggun CLP skang ni kan