Monday, August 1, 2016

INNERGIE Sesuai Benar Untuk Si Kaki Travel

Hi Korang,

Selalu travel mesti kita nak bawak chargers banyak kan, lebih-lebih lagi orang seperti aku ni. Nak bawak charger iphone, charger tablet, charger android, charger powerbank dan memang charger lagi kan. 

Tak ke pening tuh !

Kalau tertinggal satu ? ermm sudah puaslah nak memujuk rayu kengkawan bilik sebelah untuk tumpang charge kan. Ooo pathetic sunguh hahahaahha

Now no more..


INNERGIE adalah sebuah anak syarikat DELTA yang mengeluarkan produk gadjet tersendiri seperti power bank, adapter , power charging USB dan lain-lain lagi. INNERGIE adalah gadjet yang wajib ada pada korang yang mempunyai handphone mahupun laptop kerana banyak kelebihan yang bakal korang dapati. 


“The smart crossover product idea breaks the limitation and is built for expanded capabilities which can meet mobile life, making people’s lives smarter and easier wherever they travel. At INNERGIE , we dedicated our time to create a line of charging devices that not only charge your travel gear, but do it with adapters that are a fraction of the size and weight to make it compact and elegant at the same time. With a design this smart and this easy to use, the charging set makes charging a pleasure, rather than a chore,” berkata Pengarah INNERGIE SEA, Derrick Ho

INNERGIE TRAVELERS POWER PACK. 

Ianya terdiri daripada 3 produk iaiitu


PowerGear ICE 65 (travel adapter)

Merupakan universal laptop adapter yang yang boleh disuaikan dengan grid kuasa elektrik lebih dari 50 buah negara.

Ini adalah amat sesuai untuk mereka yang menggemari travel ke sana ke mari kerana boleh digunakan di negara luar tanpa perlu membawa adaptor yang lain untuk kegunaan mengcaj handphone


WizardTip (attachable super-speed USB charging connector)

Boleh disambung ke ICE PowerGear 65, mewujudkan USB segera untuk mengecas peranti mudah alih anda. Yang ini pun sesuai juga kerana ianya dapat mengecas gadjet anda menggunakan USB cable


LifeHub Plus (charging hub)

Memberikan kesenangan dimana ianya boleh memberi ruang hingga tambahan 3 devices untuk dicharge pada waktu yang sama. Ianya dicharge menggunakan USB cable gadjet anda dan ianya memang pantas. 

BAGAIMANA INGIN DAPATKANNYA?

Buat masa ini, jika anda meminati dan inginkan produk ini anda boleh layari di Website LAZADA.


Sekarang ada promosi di mana jika membeli barangan INNERGIE dari Lazada, ianya ada penurunan sebanyak 20 % diskaun dari harga asal.. Masih lagi berbaloi kerana ia dapat memberi kesenangan, senang di bawa, dan cepat mengecas gadjet anda. Jadi apa kata anda cuba-cuba layari untuk mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut. Di samping itu juga boleh juga layari produk lain dari INNERGIE yang terdapat di website ini


Buat yang inginkan maklumat secara terperinci boleh sahaja layari Website INNERGIE di mana disini pelbagai informasi tentang INNERGIE ada.

5 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

bagusnya ada benda ni...so xde masalah nak travel mana2

Yana MIB said...

tudiaa menarik sgt..mmg sesuai utk kaki travel kan... :)

el said...

mmg wajib ada ni tuk kaki travel

Amanda Suria said...

Yg selalu travel mmg sesuai...a must have ni...

Bisnis Borneo said...

di lazada bisa beli tak?