MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, August 2, 2016

PANAZ Slimming Pants

Hi Korang,

Panaz Pants tuh seluar panas ke?


Hahahahaha memang pun sebab ianya panas membakar lemak-lemak di peha, betis dan pinggul aumm

Special kan namanya.


Sebenarnya nama PANAZ ni berasal daripada bahasa melayu kita lah iaitu PANAS, so maknanya seluar panas yang di reka untuk:-

① Help us sweat more and assist weight loss

② Maximize fitness routine

③ Help achieve slimmer waist and thighs

④ Improve overall well-being

⑤ Burn more body calories during our daily activities

Pemalas tak nak translate? Hehehehhe alah senang bagi korang paham directly. 



Seluar PANAZ ni boleh dipakai pada bila-bila masa, di mana jua dan sesuai untuk dari saiz S hingga ke 4XL. Nampak orang chubby comey cam aku pun confirm boleh pakai jugak wei..



Tak kisahlah nak pakai masa tengok tv ke, masak ke, tidur ke, shopping ke dan of courselah time bersenam kan. Elok di pakai di antara 3 – 5 jam setiap hari untuk nampakkan keberkesanannya tapi jangan lupa ukur dulu pinggang dan pinggul korang ek. So barulah nampak perbezaannya

Rasa cam kecik je kan, tapi boleh stretch sehingga 25% daripada saiz asal. Eh mestilah kena ketat so cepatlah proses pembakaran lemak berlaku hehehe.

Ianya di hasilkan dengan 3 lapisan iaitu:-

Inner layer: Intelligent fabrics absorb sweat to keep your skin comfortable at all time.

Middle layer: Warming material, heat retention to burn body fats.

Outer layer: High quality fabrics, sculpted to your body curves.

Aku kan saiz chubby so kenalah guna saiz 4XL.

Terasa tau melekat once dah pakai seluar PANAZ ni, dia macam grib segala lemak kat kaki korang. Walaupun melekat tapi kaki kita boleh bernafas dan seluar ni menyerap peluh so bila buka takde rasa peluh pun. 


Jangan basuh guna mesin basuh la, cuci guna tanganlah bukannya susah pun kan.

Sukalah korang tuh kan,

Jangan lupa check it out www.facebook.com/PanazMY untuk info lanjut ek!!

Boleh jugak korang contact thru Whatsapp

► Whatsapp "PN50" to 016-6698011
► PM "PN50" to http://bit.ly/PanazMY

#maukurus
#mausihat
#maucantik

Yeahhhh!!!

4 comments :

Jueliza Jamani said...

jue ada 1 tp bukan jenis panaz ni.. apa nama ntah brand dia.. seluar sampai betis.. kalo gym or zumba dgn seluar ni best kak..

el said...

cantik suar panas tu

Azura Mendezz said...

Macam menarik je..heheh!

Amanda Suria said...

Siyez suar ni panas?????