Friday, December 2, 2016

Promosi Fun Fruity Feast Di Kenny Rogers Roasters (KRR)

Hi Korang,


Wah lama tak makan kat Kenny Rogers ek!! Itulah busy bebenau sampai dah catch up promosi apa pulak kat ni kan.

Siapa suka makan buah? 🍎 🍑 🍒 🍓 🍏

Kalau aku ade certain-certain buah yang aku makan tau, kalau lembik-lembik memang tak la jawabnya sebab aku geli nak pegang hahahahaha bengong ek

dengan bebudak suka makan tak henggat ni

Ok kali ni sempena dengan festive season yang akan datang ni, ada promosi ayam dengan buah-buahan di KRR. Biar betul diaorang ni kan, yang pelik-pelik jelah.

Promosi Fun Fruity Feast ni terdapat di semua cawangan restoran KRR di seluruh negara. Aku sempat jugak merasai kesedapan ayam panggang buah-buahan ni tau. Masih kekal dengan roasted chicken yang popular tapi kali ini dilimpahi dengan kuah yang dihasilkan dari buah-buahan iaitu campuran Mangga dan juga buah Markisa. 

Udah mari kita rasa ek!

Fruity Favourite Meal (RM19.90)

Fruity Soup Meal (RM22.50)

Fruity Chicken Meal (RM19.90)

Nampak tak?

Semua menu ada buah-buahan, tapi tak delah rasa manis bebenau ayam tuh. Sos ayam panggang ni di campurkan dengan buah mangga dan markisa yang aku rasa tak delah manis pun, just nice je bila masuk ke tekak. Licin wei pinggan sebab sos tuh aku suka. 

Garlic Parsley Potato

Vanilla Roselle Muffin

Untuk menambahkan lagi rasa buah-buahan ni, Set ini didatangkan bersama Kenny homemade Muffin perisa Vanilla Roselle dan juga Garlic Parsley Potato. 



Merry-Go-Fruity

Specially kali ni, ada minuman perisa baru tau iaitu Merry-Go-Fruity, ianya merupakan gabungan daripada beberapa buah antaranya buah Naga, Roselle dan juga Jambu Batu bersama dengan Lemon Juice. 


Sempena Fun Fruity Feast, KRR menawarkan promosi Take-it-Home Fruity Feast hanya RM68.80 yang datang sekali dengan Kenny's Fruity Whole Chicken dan 1/2 dozen Vanilla Roselle Muffin juga empat botol Merry-Go- Fruity minuman bernilai RM38.00 secara PERCUMA



Ermm dah jangan tunggu lelama baik korang pi cuba hidangan Fun Fruity Feast yang sedap lagi terangkat ni ek 

Untuk info lanjut :

Hubungi :
+603 – 2119 9888

Web :

Facebook :

ok selamat menjamu selera ek.... hehehhee

3 comments :

el said...

samalah lama x mkn KR
dulu ayam KR gemuk2
la ni kuruih2 plak hahaha
takan ayam mnm detox kut kikihkih
tp dia pya muffin terbaik

Amanda Suria said...

Lama tak pekena KRR..huh jeles

Arabella J. Rivera said...

It sound all of your recipes also have fruit, I like that. PINNING!