MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, December 6, 2016

Perfume INSPIRE DESIRE Dari Dr Sheikh Dan Dr Halina

Hi Korang,

Perfume, minyak wangi, ermm memang jadi kewajipan bagi semua orang sebelum keluar rumah kan, eh ada ke yang tak spray minyak wangi ni. Kalau aku lah, terus hilang confident tau kalau terlupa nak spray. 

Sebab tu aku memang standby perfume dalam beg, so senang.

Rasa busuk sket, hah tenyeh perfume ermm terus wangi semerbak dibuatnya

But

Lately harga perfume memang melanton mahalnya kan.. Sudahnye memang kena cari alternative lain, banyak ada kat pasaran Cuma wangi tahan lama atau tidak itu kita tak tahu ek..

Meh aku perkenalkan pada korang


Perfume INSPIRE DESIRE Dari Dr Sheikh Dan Dr Halina

Wah aku ni kira first time dapat tau yang Angkasawan negara kita ni Dr Sheikh Muszaphar Shukor bersama isterinya Dr Halina mengeluarkan produk sulong mereka ini.

Mereka mengeluarkan 2 jenis wangian untuk lelaki dan wanita iaitu Inspire by Dr Sheikh dan Desire by Dr Halina.

🌿 Inspire by Dr Sheikh 
with Musky and woody, cinnamon and clove and some amber scent

Mmg bau lelaki sangat yg tak terlalu keras serta menyerlahkan sifat maskulin pada diri anda 

🌼 Desire By Dr Halina
made from Apple with exotic flowers and sensual woods

Ia buat anda rasa fresh n memang sesuai utk daily wear dan anda pasti rasa sgt feminin dengan bauan bunga segar

Di antara kelebihan kedua-dua perfume INSPIRE DESIRE ini adalah:

πŸ’– Limited Edition 

πŸ’– Esklusif hanya untuk Dato Dr Sheikh Muszaphar & Datin Dr Halina

πŸ’– Boleh Di Bawa Solat

πŸ’– Tahan Lama (lebih dari 8 jam)

πŸ’– Setanding Produk International

πŸ’– Harga Mampu Milik

πŸ’– Bauan yang sesuai dengan pilihan bauan rakyat Malaysia


Harga sebotol INSPIRE dan DESIRE adalah :

RM 49 Semenanjung

RM 54 Sabah Sarawak

bagi setiap 30ml EDP

Aku memang tersangat suker lah wangian ni, rasa segar je sepanjang masa. Asal ngantuk je spary, asal ngantuk je spray huahauhauahuaa sesajer kan

Ok untuk info lanjut korang boleh check it out di :

Website : 

Agent List : 

Facebook Page : 

IG Page : 


Apa tunggu lagi, mari kita reramai cuba dulu ek... hehehehehe...

#wangianangkasawan 
#wangisampaikebulan 
#InspireDrSheikh 
#DesireDrHalina 
#lucempireventures 
#moonpunyershop



2 comments :

haz_one said...

Nk perfume angkasawan boleh whatsapp sy, Free Postage..0122702459- selangor stokis

Hamidah Yeop Nordin said...

Saya Agent sah kawasan Skudai. Boleh Whatsapp saya di 0192401223. Atau layari IG saya Meydstores.