Friday, December 16, 2016

HANIE Foundation, Kulit Muka Sekata Sepanjang Hari.

Hi Korang,

Aku taklah muka aku ni tak sekata pertumbuhannya.

Yelah dengan ada parut jerawat, jerawat keci-kecil, liang pori besar ermm makan tahun jugak nak jadi licin macam vontot bayi ek.

Tapi nak jugak nampak flawless bila orang tengok aku kan…. Ahahahhahaaha ini sangat merepek, mana iya boleh dalam sekejapan

Tapi bila aku cuba HANIE FOUNDATION ni ermmm senyum sampai ke telilnga ek, ternyata ke’flawless’sannye hehehhehe


Hanie Foundation ni akan menjadikan kulit muka lebih berseri dan telus. Dengan bahan pelindung matahari yang diformulasi, ia adalah sesuai untuk kegunaan untuk mengurangkan pengeluaran jeragat, tompok-tompok dan freckles serta mencerahkan kulit.

Hanie Foundation ini mengandungi bahan-bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti :

  • Serbuk Mutiara
  • Jojoba Oil
  • Kolagen
  • Madu
  • Vitamin E

Korang mesti tau punya kebaikan bahan-bahan ni semua kan, yelah macam serbuk mutiara ianya berfungsi untuk mencerahkan kulit, minyak jojoba untuk melembabkan kulit serta kolagen sangat penting kepada kulit untuk membuatkan kulit tegang dan anjal. 


Kesan-kesan lain selepas memakai Hanie Foundation :

  • Dapat cover parut dan cela di seluruh muka
  • Lembut pada kulit
  • kulit menjadi flawless dan glowing (itu yang aku nak tuh)
  • Tahan lama dan tidak berminyak
  • Mampu merawat dan mencerahkan kulit
  • Ianya mesra solat


Pengalaman aku bila guna Hanie Foundation ni.


Nampak tak ??


Cantik kan, itulah aku memang suka guna Hanie Foundation ni. Dia ni cepat meresap ke kulit muka dan tak nampak pun macam kita pakai foundation kan. Lagipun warna ni sesuai dengan kulit muka aku hehehehhe

Untuk pengetahuan semua, Hanie Foundation telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT NO 161002133K). Jadi korang tak perlu risau dengan bahan-bahan terlarang dan yang paling penting boleh digunakan dengan selamat dan tanpa was-was so dah tak yah nak fikir-fikir sangat la kan.

Bagi yang ingin mendapatkan Hanie Foundation ini boleh dibeli dengan harga RM80.00 sahaja. Untuk sebarang pembelian boleh hubungi Stokis / Agen yang berdekatan.


Untuk maklumat lanjut sila hubungi :


HANIE BUSINESS SOLUTIONS
No 1-31 Jalan Anggerik Perdana 1
Taman Anggerik Perdana
43500 Semenyih
Selangor

Telefon : 010-2267 854 / 014-6687 854

Facebook : www.facebook.com/hanieHQ

Instagram : www.instagram.com/norheanyzah

Blog : haniebeautycare.blogspot.my

Jom jadi flawless sepanjang masa ek!!! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜

2 comments :

Jueliza Jamani said...

akak tau tak jue ambik skit letak kat jerawat. esoknya kecut. huhuhu..

Hasliynda Umairah said...

menarik sgt
thanks info