Tuesday, December 22, 2015

Makan DIMSUM Sempena Dapat Award Best Employee

Hi Korang,

Aku kan peminat chinese food so haruslah dimsum-dimsum ni aku suker hehehehe

boleh tido plak si Aakif ni kan

So hari tu, si Gemuk ajak ktorang semua sekali pi lunch kat Park Royal ni sempena dia dapat best employee, ni kira dia punye treat lah . Bila tanya, di jawabnya makan dim sum sajor, ermm kenyang ke? ok lah dimsum pun dimsumlah janji banyak hahahhahahaha

Tamak punye orang!


Makan kat chinese restaurant kat bawah tuh Si Chuan Dou Hua namanya.

Rupanya ada set dimsum per person untuk lunch dan dinner. Tapi tak delah makan dimsum semata ada jugak menu pilihan makanan yang lelain ek.

hah buat perangai, mummy bantai ko kang Aakif ek

Tengoklah budak Aakif ni ek, bila tak dapat makan. Nak meradang je hahahha

Ini di antara yang ktorang makan



crabmeat sechuan soup

ayam masak cashew nut

carrot cake

red bean pancake

Amik ko!

Nampak cam sket tapi sebenarnya banyak bebenau. Tamak lagi kan, sampai tak terhabis.

tukang banjer tak de plak dalam gambo kan

Tenkiu Mok coz sudi banjer ktorang dan semoga kuat lagi bekerja dan banjer ktorang makan selalu hehehehe



5 comments :

ArELeEz said...

paling t'liur bile tgk crabmeat sechuan soup & ayam masak cashew nut tuh. hadoi la..

Siti Rohaida Yusof said...

sedapnya dimsum!

Amanda Suria said...

sedapnyaaa..lama x pekena dim sum...kat area kl ni payah cari yg betul2 halal

Izzati Amira said...

feveret jugak dimsum nihhh aummmm

Anonymous said...

Sy pun peminat tegar dim sum. Nk dapatkan dim sum halal Dan Sedap Blh pegi ke page haza halal dim sum.