Sunday, December 27, 2009

Sudah Pulang..

Alhamdulillah...

Akhirnya dapat kembali jua ke blog aku nie. Rasanya dah bersawang coz tak satu entry pun aku auto-publish.

Setelah lebih kurang 1 wk aku tak online, memcm benda yang aku rasa nak citer dengan korang nie. Tapi nanti lah dulu slow2 okeh..

Nak check email, blog hopping kengkawan dan juga perkembangan MBP 1st Gathering. Mesti banyak aku dah miss huhuhuhuhu

Citer pasal percutian?? ermm nanti dulu, gambar pun lom sempat upload lagi.

Till then.. tatattatata..

p/s tgh fikir cam ner nk cari idea utk menulis nie, bahan dah ade tapi tulah kan... idea,idea,idea.. tolonglah..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails