Thursday, December 10, 2009

Aku dan MBP Ambassador

Ingat aku ade ckp pasal MBP Ambassador ari tuh?

Ahad lepas, LittleMama aka Kak Ros anta aku email nie.. (nama yg lelain, kenalah padam kan)


Ya allah, aku cam tak percaya betul lah.. 3-4 kali aku baca email tuh.. Terasa cam mimpi plak.. Memang aku tak sangka aku leh dpt tittle tuh. Terasa bangga betul lah aku.

Sebab ape aku tak sangka? Ermm..

Aku baru je nk kenal dunia blogging nie, aku rasa aku baru start blogging nie September 2009 ari tuh. Entry pun still merepek2 lagi la org kata. Majoriti pasal aktiviti harian aku yg pelik2 dan gile2 tuh je..


  1. Aku baru je nk kenal dunia blogging nie, aku rasa aku baru start blogging nie September 2009 ari tuh.   Entry pun still merepek2 lagi la org kata. Majoriti pasal aktiviti harian aku yg pelik2 dan gile2 tuh je..
  2. Aku baru je join MBP nie gak. Baru start nk belajar bagi comments simple2 je. Baru start explore segala yang ade dalam MBP.

  3. Actually MBP nie made for mummy2 blogger yg pro2 dan terrer pasal motherhood life. Aku? Anak pun takde lagi, selain dari anak tekak, anak patung & anak kunci. anak kucing pun aku tak de. Mak aku je yg bela kucing
Tapi aku rasa Ms LittleMama ade criteria tersendiri dalam memilih MBP Ambassador nie, yelah kan dalam beribu2 application yg dia review, salah sorang drpdnyer adalah aku... Aku tau.. CikLilyPutih...

Walaupun aku baru lagi dalam dunia blogging nie,aku rasa dengan kelebihan dan kekuatan yang aku ade walaupun aku berat nk berlari, aku akan sedaya upaya untuk memikul tanggungjawab yang telah diamanahkan kat aku. Aku akan lebih mendalami ilmu2 yg terdpt MBP nie, tak lupa jugak untuk mengenali members2 yg ade dlm MBP nie.


To all members of MBP, silalah beri sokongan dan tunjuk ajar kepada CikLilyPutih yg tak pandai segala2nye dalam dunia MBP & Blogging nie..

Sekian..

p/s : kenapelah formatting nie biol sket.. penah aku adjust la...ermm biarlah..

4 comments :

Anonymous said...

hi ciklilyputih, selamat berkenalan... i'm one of the other 4 ambassadors, juan :)

madabouteverthing said...

hi juan...
nice knowing u...
hopefully we can work together...

nizaa said...

congrats akak...do the best oke..btw, MBP ambassador kena buat apa? ekeke

madabouteverthing said...

thks nizaa..
i'll do the best...
not sure lagi nk kene buat aper.. tunggu je dr LittleMama