Sunday, December 13, 2009

Shopping Weekends

Dah beberapa ari tak dpt update blog.

Bermula dari ari sabtu ari tuh.

Hari sabtu merupakan hari shopping sedunia. Membeli- belah dari pagi sampai ke mlm. Dari barang personal sampai ke barang dapur sampai ke barang umah.

Maklumlah tinggal berdua so barang dapur jaranglah beli, but sekali beli mau smpi RM300-400 tau. Mane taknye syampoo asing2, ubat gigi asing2 ermm mcm2 lagi la asing2. Kang klu same plak bole botakla kepala mr Big yg sedia ade botak tuh. Itu tak kira baju luar, baju dlm, stokislah. tie lagi. Pendek kata mcm2 lah ade dlm troli brg tuh. Penat gak menyusun dlm gobok (iaitu almari, org Johor ckp cam tu lah) kat dapo tuh.

Yang best dpt beli meja computer tau. Sebelom nie desktop letak kat  atas coffee table then duduk bersila. Setelah beberapa kali asyik complaint dgn mr Big, so dpt la aku beli meja computer dgn kerusi sekali tau dr Ikea. Lega badan skrg coz no more back pain lagi.

Ermm cerita pasal back pain nie, aku ade baca satu artikel kat sohkabo tadi. Nanti aku update korang ok.


p/s ari ni lagi penat, umah aku ade PRA Christmas Open House.. Lebih 10 kete dtg umah aku..
uishk..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails