Wednesday, December 30, 2009

Beli Sampoo Dapat Hair Dryer?


hah betul uols..
itu lah yang terjadi kat aku.
Aku pegi membeli sambil membelah di KLCC ari tu, saja je nak temankan mr Big beli barang dia. Then ktorg singgah kat guardian untuk beli personal stuff. So penuh la bakul dgn facial foam, ubat gigi, berus gigi,
cotton buds, tissue dan memacam makneka lagi lah.


Aku pun pegilah cari sampoo coz yg kat umah tu dah abis.


Tetiba aku nampak nie, sampoo dove dalam kotak gift. Consist of sampoo, conditioner dgn body wash. So aku pun amik. Bile aku tengok betul2 ade hair dryer pensonic. Aku macam tak percaya, siap goyang2 lagi. Betul confirm hair dryer. Bile tanye sales assistant, memang betul beli sampoo dapat hair dryer.


Bila bayar, aku tanye la kat cashier, betul ke dapat hair dryer, so dia cakap betul then aku pun bayar. Yang best tu bila bayar, cashier cakap RM34.88 je kak. Uish! lagi aku terperanjat, nak gelak pun aku, trus je aku bayar. Mr Big tanye apa yang seronok sgt sampai u senyum meleret2 nie. Bila aku tunjukkan dia, dia pun terperanjat.


Balik umah trus bukak. Memang confirm ade hair dryer siap dgn warranty card lagi.

mr Big cakap, bagus gaklah dapat coz aku selalu bising nakkan hair dryer nie.So jimatlah duit tak yah nak belikan untuk aku lagi.

p/s: bila plak aku nk pakai hair dryer nie ek? cuci rambut pun kat saloon.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails