Tuesday, March 12, 2019

Jimat RM50 Dalam Promosi ‘Pulangan Separuh Harga’ Bila Berbelanja Di Lulu Hypermarket

Hi Korang, 


Kak lily baru je balik berbelanja di Lulu Hypermarket ni tadi ya ampun kemain ramainya orang, itulah kisahnya kalau membeli belah di hujung minggu kan hehehe 

By the way, masa sibuk duk memilih barang ni tadi kak lily perasan ada promosi ‘Pulangan Separuh Harga’ wah biar betul ni kan. Bermula dari 1 sehingga 24 Mac 2019, Lulu Hypermarket telah mengadakan kempen ‘Pulangan Separuh Harga’ untuk produk fesyen, beg tangan, kasut, kain saree dan churidar bukan boli curriyaa ye hehehhe 


Ni kak lily terangkan lebih lanjut untuk promosi Pulangan Separuh Harga nie 

Contohnya 
kalau kita membeli pakaian berharga RM120 so secara automatiknya korang akan mendapat cash voucher RM50 untuk digunakan pada pembelian seterusnya. Kalau korang beli barang bernilai RM300 so secara automatiknya korang akan dapat RM50 cash voucher sebanyak 3 keping jadinya RM150 kan!! 

Hebat kan!!! 

Untung banyak tuh, boleh beli baju untuk diri sendiri, untuk yang tersayang, anak-anak, kasut, beg tangan, even saree jugak tau hauhauhauha 

kemain memasing ek, bergaya dengan fesyen terkini tuh

Hah siapa kata kat Lulu Hypermarket takde fesyen cantik-cantik kan?? Nampak ni kemain bergaya memasing diaorang ni kan. 

Kite pun nak jugak kan!!

besar seluar ni, plus size kan. Harus ni dibeli

ni pun besau tapi malulah seksi benau hah

skirt ni lawa kannnn, i likee angkat terusss

munge munge tuh, sesuai ke idok ni kan

Apalagi ahkak ko ni pun sibuk jugak mencari baju-baju dan skirt cantik-cantik untuk dibeli kan hehehhe lama jugak wei bertandang di tingkat satu ni. So mana satu nak di beli ni, pening kepala ahkak ni hah. Nanti nak suruh Mr Big pilih yang mana satu kan..





Amboi Saree pun ada promosi kaw-kaw jugak, korang yang mana sibuk mencari kain saree untuk di jadikan baju kurung bolehlah dapatkan di Lulu Celebrate di tingkat 1 ni kan. 


Cantik kan Jia Shin mengenakan baju kurun saree ni, warna pun match dengan dia 










Ada banyak lagi fesyen-fesyen terkini di tingkat 1 ni, antara korang rajin atau malas je kan mencari fesyen yang sesuai untuk korang hehehe

Sempat kak lily ke tingkat 2 pula di bahagian peralatan rumah, gadget, barangan elektrik ermm kemain banyak lagi promosi potongan harga ye. 










Rasanya cam nak juling-juling biji mata menengoknya. Murah dan tak tau nak beli yang mana satu, semuanya kak lily berkenan. 

Ermm turun ke bawah lagi lah, tempat groceries. 


Memang wajib duk berjam-jam bila sampai ke sini sebab banyak nau barangan makanan yang murah-murah. Sayur-sayuran, buah-buahan, makanan laut, daging, ayam semuanya segar-segar belaka dan harga berpatutan plak tuh. 

Kat bahagian Rostery ni pun ramai gak orang. 




Yelah yang mana nak dapatkan rempah-rempah dari timur tengah, kekacang segar, manisan arab ermm semuanya boleh di dapati di sini. Cakap je berapa gram korang nak dan staff nanti akan timbangkan dan letakkan harga. Mudah kan! 




Itulah dia cerita kak lily membeli belah di Lulu Hypermarket ni tadi 


Harga di sini amat berpatutan dengan budget golongan B40 di sekitar Kuala Lumpur ni, dengan adanya promosi Pulangan Separuh Harga sebegini kita dapat berjimat dengan lebih banyak lagi kan. 


Jom ke : 
LuLu Hypermarket, 
Lot 159, 
Persiaran CapSquare, 
Off Jalan Munshi Abdullah 
50100 Kuala Lumpur 

Keterangan lanjut mengenai promosi di Lulu Hypermarket boleh layari, 

Website : 


Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social medie berikut : 

Facebook Page : 

Instagram Link : 






18 comments :

sudipVSsenduk said...

Wow!!!

Siti Rohaida Yusof said...

kalau la kita dekat ,dah lama serbu tau..

Hunny Kitty said...

cantik skirt hijau yg cik Lily pegang tu. mmg nak pergi sini nnt ni nak cari sari.

Ezna Ahmad Khalili said...

Masalahnya dengan LULU ni jauh sikit je dari rumah. Banyak la pilihan kat sini. Kekacang dari timur tengah tu menarik. Selalu harga memang mahal. Kalau ada yang murah best la. Tak pernah lagi datang sini. Kena datang la sekali.

Aju Mohit said...

wahh bestnya promo ni. dah shopping dapat pulak voucher, kira diskaun gila-gila dah ni. anak-anak saya masih menyusu dan pakai diapers, skali belanja dah rm300, macam ni bestnya dapat diskaun rm150 next purchase. ada masa nak shopping ni sebelum habis promo

Qeela Aini said...

woww banyaknyaa barang2 kat sana, macam2 pilihan dan jenis ada yea! bagusnyaa diorang siap ada promotion pembayaran balik sehingga separuh harga tu, fuh berbaloi2 la nk shopping. Ni kalau once masuk confirm rambang mata ni satu hari kat sana pon tak cukup agaknya nk memilih dan shopping kan hehee 😁

Jia Shin Lee said...

I love shopping kat Lulu Hypermarket especially time sales like that, harga dah la murah it's even cheaper now with the promotion.

budakbandunglaici said...

amboi kak lily shopping sakan nampaknya.. seronok dapat cash back RM50 bila beli barang kat supermarket Lulu ni. Boleh la datang sini time gaji nanti. nak jugak duit cashback tu

Hanny Abdullah said...

Kita tengok gambo-gambor awak ni buatkan kita rasa nak gi lagi...:D. Memang best lah shopping kat sana, dah lah tu harga pun murah. Buia ada promosi ni lah peluang kita nak berbelanja dengan jimat ya dak..boleh le beli balik mcm2 gan baucar yang kita dapat tu

Zharif Azis said...

Hamboiiiiiii ! Banyaknya shopping barang. Kemain sakan ye. Berbaloi ya promosi yg ditawarkan nie. Boleh dpt voucher lagi tu. haihhhh nie yg nak kena datang ke lulu nie sementara promosi tgh berlangsung

Thirteen said...

Menciiiiinyaaa dah ramai org pi Lulu. Kita tak pi lagi. Haha. Haih menci lah gini. Dah lah tak free lagi. Harap sempat lah pi before 24 mac kan. Jeles nengok gambar u share.

Mimi Azirah said...

Kakau macam ni saya pun suka kak. . shopping n shopping tapi bayar srparuh harga saja .kalau saya memang shopping sakan lah. Yela dapat separuh harga kan. Siapa yang tak suka

Syafiera Yamin said...

very truesteeee.. dah macam masuk sogo pula.. tengok harga yang ditawarkan.. lawa sareee.. makanan groceries pun nampak macam enak dan fresh je all the times... suka gila pula tengok baju yang kemeja ada bunga bunga tu hehehe..

CXopportunities said...

Amboi! Besar juga Lulu Hypermarket ni ya . memamg rambang mata nak shopping kan kak? Lagi² dapat offer gini hha. Dok beli², dia pulang balik duit kita half. Halaahh mmg lama lah dok dalam Lulu Hyepermarket ni. Kalau boleh taknak keluar. Hahaa seronok shopping gini syurga duniaaaa hahahha

Wai Yee aka Rane said...

oh wow the exclusive Half PayBack offer from now until 24th March 2019 at LuLu Hypermarket sounds like a great deal. time to go shopping there yay

Rawlins GLAM said...

Di zaman semuanya mahal nie, bersyukur la ada mall yang sebegini prihatin dan sanggup memberi pelbagai pulangan sebegini kan. Tu sebab Rawlins tak kisah travel from Bangi ke KL untuk membeli - sangat berbaloi!

AyuArjuna BiGoshh said...

puas hati shopping kat sini terutama groceries..murah2 dan segar2..kalau shopping memang tak hengat dunia punya..koleksi pakaian dia pun banyak jugakkan

Sunshine Kelly said...

Wah skirt hijau yang you show tu memang cantik, i nak beli juga. This weekend i bawa mak and ayah pergi shopping. Dah spotted banyak yang I nak beli, entah duit cukup ke tak. Hehehe