Tuesday, February 28, 2017

Hamper Dari 11street

Hi Korang,


Terkepam pulak citer ni ek, la tak perasan lah dok duduk dalam draft


Hehehehe aku dapat hamper ni sempena CNY lepas, yelah banyak nau event or write up yang aku dah publish kat blog kan.

Ini kira cam tanda penghargaan buat diriku ewah ayat kemain lagi ek ermm ini semua poyo hehehhe


Alah tak de apa pun, just bagi groceries je yang aku rasanya best sebab boleh buat stock kat umah. Jimat duit untuk bulan ni belanja ek hehehhee


Ada 2 benda special iaitu hand blender dengan magic karaoke. Hand blender tuh memang aku plan nak beli tapi takde masa nak pi cari, eh dapat pun haruslah tepuk tangan tanda gembira.

Rupanya magic karaoke tuh microphone untuk korang yang kaki karaoke, aku pun cubalah sekejap, sedap pulak sound systemnya walaupun kecil je saiznye. Boleh jadi bluetooth speaker jugak tau.

Anyway terima kasih tau 11street for this special gift. 

Sukerrr tau..

Korang nak berminat semua barang-barang ni boleh dapatkan di www.11street.com.my

Selamat shopping....


1 comment :

Jueliza Jamani said...

bestnya kak.. murah rezeki akak...