MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, February 7, 2017

CNY Luncheon di Putrajaya Marriot & Palm Garden Hotel

Hi Korang,

Ingatkan dah lepas raya cina tak delah makan yee sang lagi. Eh ada lagi rupanya


Kali ni di Putrajaya Marriot plak, nasib baik dekat so tak delah rushing sangat sabtu lepas kan. Just nice kitorang sampai Lion dance pun habis ishkkk rugi acik nak tengok singa menari ek..


CNY Luncheon ni anjuran bersama Marriot Putrajaya Hotel dan juga Palm Garden Hotel bagi meraikan mereka yang kurang bernasib baik dari Lovely Nursing Home dan Persatuan Amal Murni Kajang. 

Tak de apa special occasion pun just untuk menghiburkan mereka-mereka ini, biasalah masa ni kita nak beramah mesra dengan mereka-mereka ni.

A video posted by ciklilyputih (@ciklilyputih) on

Ok lets start makan





Selain acara makan-makan, ada jugak persembahan tarian, nyanyian.

persembahan tarian dari 'Little Angel'

Memang langsung tak bosan malah seronok lagi apabila menyaksikan gelagat mereka-mereka ni menari di atas pentas, memasing sangat sporting. Maybe inilah caranya untuk mereka release tension kan hehehehhe


Of courselah ada pemberian goodies bag dan angpau raya kepada mereka ini kan hehehhehe aku tak delah, dapat makan pun ok dah..

Sebelum balik tuh, ada Lion Acrobatic Show.

A video posted by ciklilyputih (@ciklilyputih) on

Orang kuat Marriot Putrajaya

Amboi terlompat-lompat ek singa ni, kemain tinggi nau melompat tapi langsung tak jatuh pun. Hebatnya skill diaorang, yelah dah lama praktis kan.


Terima kasih kat Marriot Putrajaya coz sudi mengundang kami (pi dengan Mr Big), hopefully ada lagi media invite lagi ek hehehehe

2 comments :

MAY said...

cik lily ni dari awl sy follow blog ni bbrp thn dl, smp skrg still tak putus undangan makan free kan..bestnye...nyum3..

Nadia Johari said...

dulu masa kerja pernah rasa yensang ni..tak masuk tekak..hehe