Saturday, December 29, 2018

5 Hari Jumbo Sale Di LULU Hypermarket Kuala Lumpur

Hi Korang 

Hujung tahun ni bonus dah masuk kan ??? hehehhe 

Apa lagi jom shopping lah kan. Mesti dah terfikir apa yang korang nak beli kan, macam kak lily tak de apa sangat pun just cari baju kerja dan barang-barang rumah je. Apa lagi nak di belikan, cukuplah apa yang ada ni. 

Tapi barang-barang dapur nak kena beli jugak kan. 


So kak lily ke Lulu Hypermarket dan Department Store di Cap Square Kuala Lumpur ni. Yelah lama benau tak pi kan, tukar angin lah sket. Tengok barang-barang segar di pasaraya Lulu ni. 

Rupa-rupanya Lulu Hypermarket sedang mengadakan promosi JUMBO SALE tau. Jualan murah ini bermula dari semalam 28 Disember 2018 hingga tahun baru nanti iaitu 1 Januari 2019. Hanya lima hari sahaja sale ini yang korang boleh beli dengan harga diskaun lebih daripada 50%. 

Potongan Rata 50% 

Ada 2 promosi jualan murah dalam JUMBO SALE ini dimana yang satu ni potongan rata 50%. 








Untuk ini hanya terpakai pada semua barangan fesyen khas untuk wanita, lelaki dan kanak-kanak serta bayi. Ada beberapa jenama yang korang boleh dapat untuk promosi 50% ini iaitu seperti John Louis, Arezzo, Eten, Puppet, Sunnex, Allen Solly, Ruff, Cortigiani, Twills, Lero, Xemberg, Marco Donateli, Tag Basic, Louis Philippe, Pravo, De Backers dan Tag Rider.  




Kebanyakan jenama ni kita jarang dengar kerana ia jenama in house mereka yang berkualiti dan juga menghasilkan produk mampu milik. Macam-macam design terkini dan juga rekaan yang memenuhi kehendak rakyat Malaysia. Kak lily pun pening wei sebab banyak nau barangan murah yang kak lily minat ni hah 





Bila sampai ke bahagian wanita ni, mulalah menggila kan sebab murah dan cantik-cantik belaka. Kita orang perempuan suka lah kalau ada jualan murah macam ni untuk pakaian wanita dan juga untuk barang seperti beg tangan wanita dan kasut. Sila naik ke tingkat satu tau untuk dapatkan semua ini. 

Potongan Sehingga 50% 

Promosi yang ni adalah potongan harga sehingga 50% untuk beberapa barang terpilih. 






Yang ini merangkumi barangan di bahagian Supermarket. Masuk-masuk dari pintu depan tuh dah nampak tag-tag kuning yang tergantung menandakan harga-harga murah yang ditawarkan. Lagi kedalam korang berjalan, lagi banyak tag kuning ni tau

Promosi Barangan Elektrik dan Home Style, Tingkat 2 

Selain itu juga, promosi ini untuk berangan keperluan elektrik/elektronik, noon-food, barangan kelengkapan rumah, perabot rumah, telefon, produk IT, mainan, bagasi, peralatan sukan dan alat tulis. 










Ni kak lily tunjukkan beberapa gambar promosi di Home Style plak ek









Selain daripada JUMBO SALE ini kat LuLu Hypermarket juga ada promosi Back to School Saver. Khas kepada ibu bapa yang buat persiapan saat akhir untuk keperluan anak-anak nak masuk sekolah tahun baru ini. Masih sempat lagi nak beli dan dapatkan harga murah sangat dan tak perlu bebelanja lebih. 

Promosi Lulu Celebrate 




Ada jugak promosi saree di bahagian LuLu Celebrate. Kak lily suka department ni sebab kat sinilah kita boleh mendapatkan seperti Indian Saree, Churidars dan Lehangas. Promosi ni pun tempoh sama juga lima hari sahaja dengan potongan sehingga 40%. 

Ni kak lily sharekan beberapa barangan lain lagi yang dipromosi tau. 







Dah lah tuh apa tunggu lagi, harga tengah murah ni so baiklah korang pi borong kan sementara duit bonus masih melambak-lambak tuh kah hehehhe 


Jom ke : 

LuLu Hypermarket, 
Lot 159, 
Persiaran CapSquare, 
Off Jalan Munshi Abdullah 
50100 Kuala Lumpur 

Keterangan lanjut mengenai promosi di Lulu Hypermarket boleh layari, 

Website : 

Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social medie berikut : 

Facebook Page : 

Instagram Link : 


1 comment :

Maha Mahu said...

Banyaknya barang murah-murah bestnya shopping sinikan kalau beli belah troli tak pernah tak penuh hehehehe memang best...