Friday, September 7, 2018

Happy Birthday Cik Lily Putih!!!

Hi Korang,


Yeah happy birthday to me!!! πŸŽ‚ πŸŽ‚ πŸŽ‚ πŸŽ‚ πŸŽ‚

Dah masuk 40 tahun dah wei, seriously kak lily tak sangka pun. Pejam celik pejam celik cepat betul masa berlalu.

Tahun ni tak de celebration apa-apa pun sebab dah 40 tahun so rasa malu tuh dah mula menguasai diri, seganlah nak potong-potong kek tapi kalau bagi kek sebijik I liked!! hehehe

Nak apa? ermmm

Tak de apa lah rasanya semua dah cukup setakat ini tapi kalau boleh rasanya kak lily nak jadi seorang yang lebih sabar dalam menghadapi dugaan, tak mudah melenting dan senantiasa berfikir sebelum bertindak. 

Zaman sekarang punya dugaan lain macam, sangat-sangat menduga iman.




Terima kasih kawan-kawan, adik-adik, sanak saudara di atas ucapan hari jadi yang di berikan. Semoga mendoakan yang baik-baik dan kak lily doakan untuk korang jugak ye

Tapi tahun ni seronoklah sambut birthday memang tak potong kek pun tapi kitaorang pi holiday yang sangat-sangat best

Nanti kak lily citer lagi la ek....

Selamat berehat semuanya...











No comments :