Friday, August 10, 2018

JBL Warehouse Sale, Eh Tershopping Lagi

Hi Korang, 


Ya ampun, kak lily memang tak sangka pun akan ke mari hari tuh. 

Ni gara-gara KOL yupikoh (ayu rafikah) yang update status pasal warehouse sale ni. Kebetulan plak kak lily jumpa dia pagi sabtu so dia pun duk membako line dengan Mr Big sekali lah. 

Habis je event kat Southpoint Mid Valley tuh terus je start enjin menghala ke Social Mex kat Glenmarie ni. Ini bukan kilang JBL ek tapi event hall. Diorang sewa kat situ untuk buat jualan, kira bagus jugak ek, parking pun melambak-lambak. 

Jap jap korang tau ke JBL tuh hapo ? 

Jenama JBL ni merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk hiburan seperti speaker, earphone, headphone, gaming accessories, home theater dan memacam lagi lah. 

Sekejapan dah sampai Social Mex ni ek, sebab sabtu kot jalan nak ke Glenmarie tak ramai orang kan. 

Tujuannya nak cuci mata je so tak delah beria bagai ambil gambar pun, event hall pun tak delah besar mana so just nicelah. Memang speaker mahal-mahal turun harga jadi ratus-ratus je, jadi gila di buatnya. 

Memandangkan duit sekangkang kera je takdelah kitaorang membeli belah bagai. 


Ini je hah yang mampu di rembat. 

Masalahnya telinga kan sepasang je yang pi beli bebanyak tuh buat apa ?

Mr Big tanya, terus kak lily cakap satu nak ganti yang kat office, satu nak ganti yang kat dalam kereta, satu nak bagi orang. Huahauahuaa eleh dia pun samo gak. Nak pi holiday pun nak beli headphone bagai poyo ek. 


Disebabkan kami membeli belah lebih RM300 so dapatlah 2 kali lucky draw, hah dapat earphone lagi. Diaorang ni nak tutup ke hape semuanya murah dan kasi free hahahaha 

Balik tuh terus asing-asing kan mana nak letak, sambil tuh terus guna. 

Kemain lagi bunyinya ek dung dang dung dang.. dan lagi satu yang kak lily perasan earphone yang penyumbat telinga tuh tak sakit kalau guna lama-lama sebab dia ada sponge yang lembut nau 

By the way, minggu ni ada JBL warehouse sale tau 



Korang rasa Mr Big nak pi lagi tak? 

Dia ni memang pantang betul dengan menda-menda cam ni, membazirrrrr jelah















Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

5 comments :

Kak Mahh said...

Sila pergi lagi, pasti sale meletup sebelum tutup event. Borong jangan tak borong.

aisyah elsa said...

bestnya dapat ganti earphone baru. memang rezeki awak tu dapat luckydraw

Mohamad Khairil said...

wahh... murahnya.. saya mmg minat dn buat koleksi earphone di rumah, pakainya tidak :)

AyuArjuna BiGoshh said...

aku jugak dopersalahkan hahahahha..aku belanja rm35 jer hahahahahhaha

Red Linda said...

kalau saya, org bagi upah utk temankan g shopping kat tmpt mcm ni pun belum tentu nak ikut. hahaha