Thursday, May 3, 2018

Buffet Ramadhan 2018 | Citarasa Muhibah Iftar di Kings Green Hotel, Melaka

Hi Korang,

Kak lily sambung lagi citer pasal buffet ramadan 2018 ni ek

La ni nak citer pasal buffet ramadan di Kings Green Hotel, Melaka ni tau. 

Pelbagai jenis menu tempatan dan antarabangsa yang menjadi hidangan kami pada malam tuh. Ya ampun seronok bebenau nak makan kan. 


Bagi kak lily menunya simple-simple je tapi rasanya kemain umpphh lagi




Antara yang kak lily rasa adalah :

udang lemak nenas

jenahak asam pedas

sate ayam dan daging

rojak buah

ayam goreng belacan

sambal timun


ulam ulaman

bubur lambuk

tomyam seafood


Untuk buffet ‘Citarasa Muhibah Iftar’ ni, ianya bermula dari 17hb Mei 2018 – 13hb Jun 2018 dari 6.30petang hingga 10.00 malam. 

Harga buffet ramadhan 2018 ni adalah 

EARLY BIRD : RM58nett dewasa dan RM48nett (kanak-kanak 5-12 tahun) pembelian voucher dari 1hb April sekarang hingga 10hb Mei 2018 

Harga Walk In : RM68nett (dewasa) dan RM58nett (kanak-kanak 5-12 tahun) 

Untuk tempahan Buffet Ramadhan 2018 di Kings Green Hotel boleh hubungi di talian 06-288 1091 ext 3, email ke fnb@kingsgreenhotel.com.my 

Jom kita ke :- 

Kings Green Hotel
28, Jalan Tun Perak,
75300 Melaka.

T : 06 – 288 1091
F : 06 – 288 1092



Jom LIKE dan FOLLOW Kings Green Hotel di social media berikut :





Info sampingan lainnya: 
Parking yang luas di hadapan pintu masuk hotel. 
Ruang makan yang luas dan selesa. 

Untuk nak tau lebih lanjut mengenai buffet Ramadhan review tahun 2018, peta destinasi, koordinat GPS, cara tempahan, no telefon, alamat dan PROMOSI harga terkini buffet Ramadhan 2018 so stay tune di blog Cik Lily Putih ni tau. 


2 comments :

Hans Hanis said...

udang lemak nenas tu nampak sedap

Kuazue Mohd said...

best nya iftar kat hotel. tapi bawa cik azue ni rugi bayar aje, makan nya sesuap dua saja. dari zaman remaja hingga lah dah tua ni. kalau bulan ramadhan, penuh juadah di meja pun, makan nyer sesuap dua saja. sejenis perut tak boleh masuk makan gitu. kembong saja