Wednesday, October 7, 2015

Sejuk-Sejuk Pekena Kopi Memang Best!

Hi Korang,

Lama tak pekena kopi dengan roti bakar kan!

Itulah sejuk-sejuk ni memang sedap ooo kalau pekena yang panas-panas ni kan..



Arghh


Tak boleh tahan oooo tapi kat area opis aku kat Seri Kembangan nie tak de kedai kopi yang serve cam ni lah. Kalau korang tau memana kedai kopi yang cam ni ek hehhehe aku nak pi terjah!

ermm miss my coffee session with my bos sado huhuhuhu...

5 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

kluang rail cafe...ada outlet kat seri kembangan..

Farah Waheda Wahid said...

kak ly dan copy tidak dapat dipisahkan...

Diana Rashid said...

saya pagi2 wajib ada kopi..kalau tak lemau je rasa..

Maria Firdz said...

Fuhh... Memang best kena kopi time sejuk..

adianiez AIDA said...

sungguh antik cawan copi tu.
kat melaka ni actually ada lagi kedai kopi lama-lama tau.
gi la kat lorong hang jebat tu, dekat dgn jonker street.
heaven!
uncle cina, but kitorang minum sebab baba nyonya :)
kopi dia, teh beng dia, roti bakar dia... terbaik!!!