Monday, October 12, 2015

MALAIKA OIL | Hilangkan Kesan Jerawat Dan Jeragat

Hi Korang,

Masalah kulit muka ni memang senantiasa dalam perhatian aku.


Alah jangan cakap aku je, korang pun kan. Ishk malu-malu plak. Ni aku nak citer pasal facial treatment oil yang namanya MALAIKA OIL. Curlass kan nama, teringat aku nak anak Mawi World tuh coz anak perempuan dia kan namanya Cahaya Malaika. Hah gitulah bunyinye ek.

Apa sebenarnya kelebihan Malaika Oil ni?

First of course lah aku suka bau dia, keduanya, Malaika Oil ni mampu menanggalkan minyak kotor dari muka korang terutama dari alat solek dan bahan kimia yang terdedah setiap hari. Kita tak tau kan mcm mana kotornya muka kita, so Malaika Oil dpt cuci sedalam-dalamnya kulit muka korang. Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah.


Minyak Malaika ini berasakan 'Extra Virgin Olive Oil' yang merupakan bahan rahsia dalam dunia kecantikan sejak dari zaman dahulu kala hingga la sekarang. Kalau nak tahu apa kebenda Extra Virgin Olive Oil ni, alah google lah sendiri ek.

Uniknya Malaika Oil kerana menggunakan semua bahan semulajadi, like Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Bahan-bahan ni semua mempunyai khasiat yang tersendiri, bila digabungkan, mmg malatops lah

Berikut adalah kebaikan or kelebihan menggunakan Malaika Oil.

1) Mengecut dan menghilangkan jerawat mahupun jeragat
2) Menghapuskan bintik hitam serta putih
3) Mengurangkan parut jerawat samada parut yang baru ataupun yang lama
4) Mengecilkan masalah liang pori
5) Melembapkan dan melembutkan kulit muka
6) Mengawal penghasilan minyak di wajah

Cara Penggunaan Malaika Oil




1. Goncang botol, titis di tangan dan apply kat muka, urut seluruh muka selama 1 minit kemudian bilas dengan pencuci muka.


2. Sebelum tidur, sapukan Malaika Oil pada jerawat, jeragat, parut kemudian biarkan semalaman dan cuci muka menggunakan pencuci muka apabila bangun keesokan pagi.

P/s: jgn campurkan Malaika Oil dengan apa2 foundation atau bedak yg mengandungi bahan kimia yg tinggi.

*Bagi pengguna pertama kali, korang disarankan menggunakan malaika oil 1x sehari dahulu iaitu pada waktu malam sahaja sebelum tidur.

*Lemon oil sangat sensitif dengan cahaya matahari. Pastikan korang menyimpan malaika oil di tempat yang dingin dan jauh dari haba atau cahaya matahari.

Testimonial Pelanggan Malaika Oil




Harga pasaran
RM49  (Tidak termasuk kos pos laju)

Layari dan sebarang tempahan boleh ke:

WEBSITE:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:


Whatssap: 'Malaika' ke 016-9418247 / 011-6825669

2 comments :

Penternak Kucing said...

Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

peria bitter said...

kulit tak akan berminyak sbb malaika oil mbersihkan muka guna kaedah oil cleansing. ringkasnya, air dgn minyak xboleh bsatu. tapi kalau minyak dgn minyak, dia boleh larut & secara x langsung akan mbersihkan wajah kita dgn mendalam. sebab tu kenapa sbnarnya lepas pakai malaika oil, kena lap muka dgn tisu atau tuala bersih dulu baru bilas dgn pencuci muka :)