Monday, October 5, 2015

3 Bulan Yang Panjang Tapi Mengembirakan

Hi Korang,

Well well well Iam back!!!

meeting dengan #bossado time ni

Yeahh setelah berhempas pulas bekerja merata-rata tempat antara JB – KL, akhirnya tamat jugak kan. Pejam celik pejam celik sekejap je 3 bulan, dah selama itulah hidup aku memang tak tentu arah. 

rutin setiap 2 minggu sekali cam ni lah

Bukan setakat hidup je, dengan rumah, dengan kereta, dengan Mr Big, dengan Dak Uban sekali hidup tak tentu arah. Maklumlah tukang kemas, tukan masak, tukang bagi makan tak de kan hehehehhe

So macam-macam menda aku dapat belajar daripada project ni.

kengkawan sekolah lama, jumpa jugak wei

dengan project team yang gilorsss

Suka duka tawa semua adalah jumpa kawan baru, hangout dengan kengkawan lama, teroka tempat baru dan pelbagai lagi.

sempat bercuti hujung minggu lagi

shopping kat Lanun Johor

jerebu teruk sampai tak nampak Singapore

Nanti semuanya aku akan ceritakan one by one but dont expect aku akan citer now lah kan..

Itu je..

Nanti sambung lagi coz boss botak aku yang tunjang giler tuh masuk plak office ari ni kan, kena prepare barang dia ni ek

3 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

tapi seronok jugak kan..boleh jelajah tempat-tempat baru kat jb ni..orang jb pun tak pernah jejak lanun tu..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akak miss u 15/10 kita jumpa yek...insya allah

Amanda Suria said...

welkam back cik lily.....miss youuuuuu......