Friday, October 23, 2015

Dah Rasa Pun MEADOW GOLD Ice Cream Ni Tau

Hi Korang,


Ingat lagi tak promosi ais krim daripada Meadow Gold ni kan? Hah yang tu lah, korang baca kat LINK ni ek.


Masa pi ke roadshow kat Plaza Mont Kiara hari tuh, dapat aku bawak balik 4 perisa ais krim Meadow Gold ni iaitu Bold Chocolate Decadence, Delectable Caramel Pecan, Heavenly Macadamia dan Lush Red Velvet. Slogan Meadow Gold adalah “Make Pleasure A Habit” bermakna jadikan kenikmatan ais krim sebagai suatu tabiat. Wow wow…


Jom kita cuba satu per satu ek


Meadow Gold Bold Chocolate Decadence

Gabungan aiskrim coklat susu dengan fudge coklat dan juga ketulan coklat.Rasanya sangat awesome dan mewah. Pekat dan enak serta tulen coklatnya.


Meadow Gold Delectable Caramel Pecan 

Keenakan kacang pecan dan karamel di dalam aiskrim vanila susu yang mewah. Bagi aku ianya ada tekstur yang tersendiri serta lembut dan manis, Delectable Caramel Pecan akan membuktikan ia sukar ditolak oleh mereka yang gemarkan sesuatu yang manis.


Meadow Gold Heavenly Macadamia 

Diperbuat daripada krim susu segar dan dicampur dengan kacang macadamia panggang, teksturnya yang lembut dan rangup pada masa yang sama, boleh rasa gigitan kacang tu kan


Meadow Gold Lush Red Velvet 

Aku consider ni as a dessert coz rasa red velvet tu macam makan kek pulak kan dan ada pulak marshmallow. Memang betullah ais krim ni hot selling kan


Saje aku tinggalkan ais krim ni kat office so boleh share sesame kengkawan office kan. Yang ni Delectable Caramel Pecan, so too sweet. Sedap


Nampak tak kemewahan coklatnya aummm jom makannn

Koleksi Mewah Meadow Gold terbaru ini boleh didapati di pasaraya-pasaraya utama di Semenanjung Malaysia. Setiap tab premium 750ml dipasarkan pada harga RM21.90 (termasuk 6% GST).


Korang nak teringin sangat nak dapatkan ais krim Meadow Gold dengan harga promosi boleh check it out di jadual roadshow yang aku attach ni, still sempat lagi ni ek

21th- 25th October at The Empire Shopping Gallery (10am-10pm)

26-Oct Monday 8.30am-4.30pm Astro Bukit Jalil

27-Oct Tuesday 11.30am -6.30pm Media Prima Berhad, Sri Pentas

29-Oct Thursday 11.30am -6.30pm Wisma Ali Bawal

3-Nov Tuesday 10.00am-5.00pm UTAR Sg Long

4-Nov Wednesday 11.00am-6.00pm Jaya 33



Baik korang follow 

facebook MEADOW GOLD Malaysia dan sila layari www.meadowgold.my jugak untuk dapatkan info terkini mengenai promosi ek hehehhe

2 comments :

luqman zakaria said...

Teringin nak try yg red velvet tuh..hehe

Siti Rohaida Yusof said...

Nak try yang red velvet tu la..mesti sedap kan