Saturday, April 20, 2019

VICTORIA SLOANE Spring Summer 2019 Handbag Collection By Rita Dato’ Sosilawati

Hi Korang, 


Wanita dan beg tangan tidak dapat dipisahkan. Tanpa mengira umur, semua orang akan setuju bahawa mereka akan merasa tidak lengkap tanpa satu pun. VICTORIA SLOANE yang dimiliki oleh Rita Dato 'Sosilawati, adalah koleksi beg tangan Malaysia. Mengadun ideasi Asia dengan standard ketukangan Itali.


Reka bentuknya yang moden dan praktikal. Ianya disasarkan untuk golongan pertengahan di pasaran akhir. Eksklusifnya beg ini, ianya tidak akan mengulangi reka bentuk yang sama dan sangat terhad dalam setiap koleksi beg VICTORIA SLOANE.


Sekilas pandang koleksi VICTORIA SLOANE, merupakan gambaran segera penampilan klasik. Ini memberikan beg kualiti serba boleh yang membolehkan pemakai menggunakannya secara praktikal di mana sahaja dan pada bila-bila masa. Ia sesuai pada waktu malam, terutamanya sewaktu acara makan malam dan juga pada siang hari untuk acara kasual atau bahkan di tempat kerja. Warna-warna cerah dan menyeronokkan seperti merah dan biru sesuai kepada golongan yang lebih muda, manakala warna hitam, coklat dan perak akan menarik pasaran yang lebih matang. Tidak perlu dikatakan, Victoria Sloane sesuai untuk wanita yang berumur berbeza-beza. Ciri-ciri gaya hidup pelbagai fungsi dan gaya baru yang menjadikannya unik dari beg lain.


Reka bentuk beg tangan dicipta memang untuk menampung setiap perubahan mood dan gaya wanita. Tali yang boleh ditanggalkan membolehkan penggunanya jadikan sebagai sling bag, shoulder bag atau bahkan clutch dan boleh digunakan sebagai tambahan formal atau semi formal untuk pakaian seseorang. 

Kak lily berkesempatan je majlis pelancaran Victoria Sloanne Spring Summer 2019 di The Majapahit Marc Residence KLCC baru-baru ini.

pengasas Victoria Sloane, Rita Dato 'Sosilawati

Rita bersama business partner SHOPEE

Majlis pelancaran itu dirasmikan oleh pengasas Victoria Sloane itu sendiri, Rita Dato 'Sosilawati. Dan dihadiri dengan rakan-rakan artis, Instagram selebriti dan juga business partner mereka iaitu SHOPEE.

Sekitar majlis fashion show berlangsung..

Ermm cantik-cantik belaka kan koleksi beg-beg ni, yelah nak raya ni haruslah kena dapatkan satu.

Terdapat 5 jenis koleksi bagi VICTORIA SLOANE’s Spring Summer 2019 handbeg 

Kew Bag
Ada pilihan 5 warna iaitu Silver, Gold, Silver, Grey, Black and Red.
Harga: RM169 

Warwick Bag
Ada pilihan 6 warna iaitu Pink, Dusty Pink, Sand, Rose Pink, Green, Grey, Nude
Harga: RM199 

Essex Bag
Ada pilihan 4 warna iaitu Red, Light Gold, Blue dan Brown,
Harga: RM199 

Abbey Bag 
Ada pilihan 4 warna iaitu Maroon, Nude, Black dan Silver.
Harga: RM179 

Holborn Bag 
Ada pilihan 4 warna iaitu White, Pink, Purple dan Dusty Purple. 
Harga: RM189 


Dalam masa yang sama beg tangan Victoria Sloane akan dijual di Shopee bermula sekarang 

 congrats Rita Dato 'Sosilawati, k lily doakan you terus maju di masa hadapan

Sebagai kesimpulan, gaya apa yang ingin ditonjolkan, beg tangan Victoria Sloane pasti akan melengkapkan rupa yang esklusif dengan sentuhan akhir yang halus. Dengan beg tangan yang kelihatan eksklusif dan cantik, keyakinan wanita pasti akan mencapai langit. Tukar gaya korang hari ini dengan menggunakan hanya satu beg tangan dengan Victoria Sloane.

Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut : No comments :