Saturday, April 20, 2019

Koleksi Deko Marseille dari AVON

Hi Korang,

Rumahmu adalah syurgamu, don tahun ini Avon membawakan koleksi deko yang pasti membuat ramai mengkagumi kedamaian 'syurgamu' - memperkenalkan rangkaian bersentuhan moden-chic ala Perancis, Marseille Home Decor·Collection. 


Bersedia untuk merasai ketenangan don kesegaran mendamaikan soot anda menjejak kaki ke dalam rumah. Mencermin gaya tatarias chic bersahaja Perancis, koleksi ini menampilkan bungaan Eropah ala lukisan cat air yang menawan, dilatari rona biru lambang hamparan lout pesisir pantai kota Marseille. 

Dari koleksi langsir don hiasan lembut, ke set hidangan kaca opal don akrilik, hinggalah set kamar tidur; setiap barangan dicipta untuk mengkomplimen dominasi putih tatarias don dinding yang bukan sahaja popular di Perancis, namun turut digemari rakyat Malaysia. Rumah anda berdeko popular ala Scandi? Jangan risau, palet warna Marseille cukup mudah dipadan dengan hampir semua gaya tatarias! 

OOH LA LA ... Langsir & Hiasan Marseille Romantisme penuh sofistikasi terserlah pada koleksi langsir, sarung bantal don alas meja Maraseille. Rangkaian ini dihiasi mawar, peoni, lavendar don bungaan desa, don diperbuat dari fabrik poli-jacquard yang tahan lasak. la lembut don selesa, namun tidak mudah terkesan. 

DELICIOUX ... Set Kaca Opal & Akrilik Marseille 


Sediakan hidangan membangkit selera dengan set hidangan 20- keping dari kaca opal nan mempesona yang dihiasi bungaan Marseille. Kemudian, pikat hati tetamu dengan set balang kuih, jag don bekas minuman serta dom kek dari akrilik ala Kristal. 

DORMEZ BIEN ... Set Komar Tidur Bujang, Ratu & Raja Marseille 


Manjakan dirimu dalam lena dengan kemewahan set gebar don cadar katil Marseille. Diperbuat dari fabrik serat mikro yang selesa, setiap set menampilkan rekaan unik agar semua kamar tidur anda tampil dengan estetik tersendiri. 

Nyalakan nuansa musim bunga ala Bourgeois buat kediamanmu Aidilfitri ini dengan Marseille Home Decor Collection, bermula 16 April 2019. Dapatkannya dari mana-mana Wakil Avon, Butik Kecantikan AVON atau shop.avon.my. Untuk sebarang pertanyaan, hubungi talion bebas tol AVON di 1-800-22-AVON (2866).

No comments :