Monday, October 4, 2021

Sarapan Di Kafe Kleptokrat, Jalan Tun HS Lee Kuala Lumpur

Hi Korang,

Actually dah lama benau pi tempat nie sebelum PKP lagi tapi di sebabkan kesuntukan masa nak menulis tuh tak de so sekarang nilah barulah ade free sket kan.


Kak lily ke Kafe Kleptokrat ini dalam bulan March 2021, masa tuh banyak cuti tahunan kena abiskan so pagi tuh lepas singgah opis kejap terus ke mari. Ahkak ko tetap kena guna waze walaupun tempat tuh sebenarnya dekat dengan opis hah hahahahhaa

Memang sampai tuh pagi dah tak ramai orang so tak delah tunggu beratur untuk masuk ke sini.

Sekali masuk je ya ampun, kemain cantik bebenau hah








Memang patutlah Kafe Kleptokrat ini merupakan salah satu Instagrammable Cafe di Kuala Lumpur.

So sementara nak tunggu makanan sampai ape lagi, ayuh bergambar dulu.



Ktorang order 2 je menu sarapan hah iaitu Lontong Kering Pakcik Alam dan Kleptokrat Big Breakfast. Sekali datang portion kemain besau lagi wei, boleh share makan berdua hah hehehehe


Memang sedap wei, sambil makan sambil borak sambil tengok view haruslah seronok kan hehehhe.. Actually banyak je menunya tapi untuk sarapan pagi ade limitation lah. Cuba korang datang tengahari hah memang boleh makan ooo

Nak ke sini?? ini alamatnya :


Kleptokrat Kafe
18, Jalan Tun H S Lee, City Centre,
50100 Kuala Lumpur.


For delivery:
WhatsApp to +6019-222 0262

Facebook: Kafe Kleptokrat
Instagram: cafe_kleptokrat



No comments :