Thursday, December 24, 2020

Jualan Cuci Gudang HABIB 24th Dec – 27th Dec 2020

Hi Korang, 

Hah bonus dah dapat kan kan kan!! Hehehhhee 

Takkan abiskan semua sekali, mesti ade simpan sket kan. Jadi why not, korang buat pelaburan sket dengan membeli emas. Ye betul, emas hah!!! 

Samada barangan kemas mahupun gold bar keduanya aset simpanan yang sangat berbaloi di masa hadapan nanti, walaupun kak lily bukan peminat emas tapi ada jugaklah simpan 2-3 barang kemas untuk kegunaan masa-masa kecemasan nanti. 

Oleh itu ada, berita baik untuk mereka yang meminati koleksi barangan kemas Habib, Pandora, Chantique dan juga jenama jam Ice Watch. 

Syarikat Habib Jewels Sdn Bhd telah mengadakan Jualan Cuci Gudang selama 4 hari (dari hari Khamis sehingga Jumaat). Butiran mengenai jualan gudang ini adalah seperti berikut:- 


Tarikh: 24th Dec – 27th Dec 

Masa: 10am – 10pm 

Lokasi: HABIB Ampang Point 


Antara promosi menarik yang boleh direbut oleh semua peminat barangan kemas seperti berikut:-

1. Diskaun sehingga 80% untuk item gemstone dan diamond. 

2. Barang kemas 916 potongan dari RM10 - RM25/g 

3. Koleksi terpilih emas 916 tanpa upah 

4. PERCUMA tote bag untuk pembelian RM 2,000 dan ke atas dalam satu resit. 

5. Jam Ice Watch PERCUMA – Ice Steel untuk pembelian RM 8,000 & ke atas untuk koleksi barangan kemas diamond dan gemstone didalam satu resit. 

6. Edisi Terhad Gold Wafer (Upin Ipin & Zoo Negara). Dengan setiap pembelian Zoo Negara Gold Wafer, sebanyak RM 5 akan didermakan ke Zoo Negara. 

Koleksi Zoo Negara X HABIB 
Koleksi Upin & Ipin X HABIB Seriously cantik-cantik belaka kesemua koleksi ini, kak lily pun hampir rambang mata di buatnya. 

Kalau tengok barangan kemas HABIB memang rekaan yang diperkenalkan semuanya cantik dan 'up-to-date'. Kualiti dari segi perincian rekabentuk dan motif memang memenuhi permintaan pelanggan mengikut haya dan trend sekarang. 

Jualan Cuci Gudang HABIB turut menawarakan produk lain di bawah syarikat HABIB seperti Ice Watch, Pandora dan Chantique. Setiap jenama ini juga menawarkan pelbagai tawaran menarik dan harga yang cukup hebat serta berbaloi! 
Dengar citer Jam ICE WATCH(selected) katanya ada promosi 70% diskaun. Bestkan!!! Keterangan lanjut mengenai Jualan Cuci Gudang Habib boleh layari:- 

HABIB Sale brochure: 

No comments :