Friday, July 17, 2020

HIAS LOTION | Losyen Pemutih Yang Mampu Melindungi Kulit Dari Sinaran UV

Hi Korang, 

Lately amat-amat penting kak lily menggunakan losyen pelindung SPF ni ek, sebab ape?? 

Sebab baik sangat buat kerja-kerja luar, so keluar masuk office pi site plak dengan berjemur tengah panas lagik kan so lengkap pakej untuk kulit tuh tanned omputih kata hahhah 

Seharusnya memang kak lily kene tepek losyen pelindung ni, tapi nak cari yang sesuai dengan kulit payah jugak wei, kena banyak kali bertukar untuk nak dapatkan keserasian tuh 

So kak lily cubalah losyen pemutih siap ada uv protection ni.. 

Memperkenalkan 

HIAS LOTION 


Lotion HIAS ini adalah sejenis losyen sapuan berbentuk krim yang mana ianya boleh di sapu pada muka and seluruh kulit badan termasuk celah-celah yang gelap. 


Kebaikan lotion ni ia mampu memutihkan kulit dengan serta-merta, dengan menampakkan 1-2 tona lebih cerah, wah ni yang harus dicuba nieh. Ianya juga tidak melekit apabila di sapu dan ianya cepat menyerap ke dalam kulit. Yang paling best tuh berbau wangian Ros sepanjang hari, aduimak hebat tuh 

HIAS juga bertindak sebagai WHITENING LOTION yeahh 

Info-info penting mengenai HIAS Lotion 

Sesuai untuk kegunaan harian terutama mereka yang selalu melakukan activiti outdoor (driving, walking etc) 

Orang-orang yang suka water activiti sebab dia kalis air. 

Texture yang mudah diserap dan wangi, tak melekit bila berpeluh 

Sesuai digunakan pada kulit muka sebagai base makeup kerana mempunyai vitamin C&E 

Mengandungi (sunblocks) SPF 50 yang sesuai utk perlindungan UV (sunburn) 


Korang jangan risau sebab Hias Lotion mempunyai Perakuan KKM . 

Korang tau tak macam mana nak check status KKM bagi produk kecantikan yang dijual di Malaysia ni? Ha meh sini I share 


2. Masukkan nombor NOT. Untuk Hias Lotion korang boleh masukkan NOT200204214K 


Bagus kan!! 

Nak dapatkan??? 


Korang boleh contact mereka di IG @hias_berhias atau Whatsapp je terus 0172422362 

Kena dapatkan tau...

No comments :