Thursday, June 25, 2020

CMASA.MY Tawar Hadiah GOLD BAR Untuk Kontest Share dan Menang ?? Mesti Kena Join Nieh

Hi Korang, 


Aduimak bila kak lily scroll-scroll website shopping online dari CMASA.MY ni ternampak plak ada contest Share dan Menang ni.


Pada mulanya just nak tengok apa barang-barang yang ada then nak jugaklah membeli belah kan hehehhe… yelah kalau barang dah murah so why not!!


Ada pelbagai produk tempatan yang ditawarkan pada harga yang sangat berpatutan. di laman web https://cmasa.my/. Korang nak cari pun mudah, sebab semuanya di susun mengikut kategori untuk memudahkan kak lily mencari produk yang akak inginkan 

Nak lagi best, pelbagai jenama lokal produk muslim kegunaan harian ada ditawarkan, terutama produk makanan dan pes masakan, ermm kira senanglah nak cari bahan-bahan nak memasak.Peraduan Kongsi dan Menang Gold Bar 

Mesti korang suka bab-bab kontest mudah ni kan. 

Ada berita baik untuk semua pembeli produk dari https://cmasa.my/. Bermula dari hari ini sehingga 30 Jun 2020, korang boleh menyertai Peraduan Kongsi dan Menang Gold Bar!

Caranya mudah sahaja. 

Ada 3 langkah yang perlu korang lakukan. 

LANGKAH 1 : 

Korang kena beli mana-mana produk (min 1 produk sahaja, lebih lagi bagus, macam akak nieh mana cukup dari satu hehehehe…) dari laman web https://cmasa.my/ . Apa sahaja barang, janji beli itu adalah syarat peraduan.

LANGKAH 2 : 

Jangan lupa untuk simpan resit pembelian (setelah pembayaran dilakukan). Paling penting korang kena hantar PRIVATE MESSAGE ke FB Page rasmi dan muat naik resit pembelian sebagai bukti dan pengesahan transaksi pembelian telah dijalankan.

LANGKAH 3 : 

Setelah setel laksanakan dua langkah di atas, sila buat satu posting secara public di Facebook profile korang dengan ayat yang bermula .. 

"SAYA SUKA CMASA.MY KERANA............" 

Lengkapkan ayat di atas berserta dengan gambar kreatif di posting tersebut. Sertakan sekali hashtag #cmasa dan pastikan akaun FB korang berstatus PUBLIC (tatapan umum) ya.

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan kepada LIKE, KOMEN dan SHARE paling tinggi.Ada pelbagai jenis hadiah menarik ditawarkan iaitu:- 

Hadiah Utama x 3 

Gold Bar (Wafer Emas) 3gram bernilai RM840 
Keahlian Privilege YAPEIM 


Hadiah Kedua x 3 

Gold Bar (Wafer Emas) 1.5gram bernilai RM465 
Keahlian Privilege YAPEIM 


Saguhati x 10 

Cenderama Barangan YAPEIM 
Keahlian Privilege YAPEIM


Tarikh akhir penyertaan adalah pada 30 Jun 2020! 

Sekiranya terdapat sebarang soalan atau kemusykilan, boleh komen di ruang komen bawah ataupun mesej terus ke FB Page kami CMASA. 

Jangan tunggu lama-lama ye...Siapa cepat dia dapat . 
No comments :