Thursday, January 16, 2020

Penampilah Terbaru DINA NADZIR Setelah Mengikuti Program Pelangsingan SSSLIM di SSKlinic.

Hi Korang, 


Siapa tak nak kurus, cantik dan juga sihat kan?? 

Semua orang mau begitu namun kena displin dan azam yang kuat, kalau setakat hangat-hangat tahi ayam ermm tak perlah kan. 


Lain pula ceritanya dengan Duta SSKlinic iaitu Dina Nadzir sehingga kini telah berjaya menurunkan berat badan sehingga enam kilogram dalam tempoh empat minggu selepas menjalani rawatan pelansingan signatur SSSlim di SSKlinic. Dina Nadzir hari ini, berkongsi pengalaman beliau menjalani rawatan pelansingan tersebut di dalam satu majlis appresisiasi yang di adakan di SSKlinic, Damansara 3, Petaling Jaya. 


Mengulas lanjut mengenai kejayaan beliau menurunkan berat badannya, kata Dina, "Saya rasa seperti orang baru selepas kehilangan kira-kira enam kilogram dalam masa empat minggu. Sekarang, saya boleh memakai pakaian kegemaran saya kembali! Alhamdulillah. SSSlim telah menunjukkan kepada saya bahawa ia bukan hanya tentang pengambilan makanan yang sihat tetapi bagaimana kita makan dalam jumlah yang betul.” 


Perlantikan Dina Nadzir sebagai duta SSKlinic di Malaysia bermula sejak November 2019 yang lalu. Dengan perlantikan tersebut Dina akan berusaha dalam kapasitinya sebagai seorang selebriti untuk mempromosikan program rawatan pelansingan SSSlim kepada masyrakat Malaysia yang ingin tampil cantik penuh keyakinan. 

Pernah menjadi Naib Juara di Musim Pertama Malaysia Idol tahun 2004, dan kini menyambung kerjaya beliau sebagai penyiar radio bersama ERA FM. 

Korang boleh ikuti perkembangan perjalanan Dina, boleh ikuti di Instagram dengan hashtag #nakkurusnakcantik #dinasjourney 


KECAPI HASIL MAKSIMUM DALAM TEMPOH MINIMUM. 


SSKlinic menawarkan pelbagai jenis rawatan estetika serta program pelangsingan badan bagi mereka yang mencari solusi untuk meningkatkan kesihatan dan penampilan secara keseluruhan. Terletak di Lembah Klang, SSKlinic merupakan salah satu pemain terawal dalam industri estetika dan pelangsingan yang menyediakan pelbagai jenis rawatan kulit yang tertumpu kepada perubatan dan rawatan pelangsingan yang menyeluruh yang menggunakan peranti gred perubatan yang memenuhi keperluan semua orang.

Consultation room - untuk menganalisis Body Indek kita

timbang berkomputer, once dah timbang semua data akan di print dan di terangkan kepada para pelanggan

Treatment room

Treatment room yang dilengkapi dengan mesin laser

sempat kak lily merasa rawatan laser tuh cam ne, ermm tak sakit pun hah

Setiap rawatan dilakukan oleh sekumpulan doktor, ahli terapi dan pakar kecantikan yang berkemahiran tinggi. Setiap rawatan yang disediakan oleh doktor estetik bertauliah disini, telah disahkan serta disokong dengan dengan penggunaan teknologi yang terkini serta kemudahan bertaraf dunia untuk keputusan maksimum dalam masa yang minimum. 

RANGKAIAN PENJAGAAN KULIT MEDIGLOW 

Rangkaian penjagaan kulit MediGlow digunakan secara eksklusif di SSKlinic.Produk ini dijamin selamat dan telah diuji secara dermatologi dan dibuktikan secara klinikal. MediGlow dibangunkan pada 2009, telah diformulasikan oleh para doktor bertauliah. Produk ini memenuhi piawaian gred perubatan dan sesuai untuk semua jenis kulit pada semua peringkat umur.


Diformulasikan dari sumber ramuan terbaik dan unik dari pembekal terkemuka dunia seperti Switzerland, Perancis, Jepun, Korea, AS dan Taiwan bagi memastikan hanya kualiti terbaik diberikan kepada pengguna. 

KEMPEN ‘PAY AS YOU WISH’** 

Sejajar dengan matlamat setiap individu dalam memperbaharui keyakinan diri untuk tahun baru, SSKlinic telah melancarkan kempen terbaru di mana buat semua pelanggan baru kali pertama, layak untuk menikmati rawatan percubaan pertama sekali bernilai sehingga RM 470 ** atau pada mana-mana amaun yang ingin dibayar. Promosi ini hanya untuk pemengang kad kredit sahaja. 

*Tertakluk kepada terma dan syarat. 

** Layak untuk satu rawatan tunggal. 

Haruslah kak lily nak cuba rawatan di sini ek, dengan adanya Kempen ‘PAY AS YOU WISH’ ini boleh kak lily merasai sendiri bagaimana Dina melaluinya.

good luck Dina, kak lily doakan awak sukses tau!!Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut : 

Website : 

Facebook: 

Instagram : #SSKlinic 
#SSKlinicXDinaNadzir 
#MediaAppreciation2020 
 #PYNC 
#nakkurusnakcantik 
#dinasjourney

No comments :