Wednesday, August 7, 2019

NESCAFE GOLD Experiential Container Café Di Bukit Bintang

Hi Korang, 

Sebagai seorang pencinta kopi, sudah semestinya kak lily akan dapat tau kat mana ada je café kopi yang sedap dan best-best kan. 


Kebetulan jugak kak lily berada di Bukit Bintang hujung minggu lepas so dapatlah berkunjung ke NESCAFE GOLD Experiential Container Café Di Bukit Bintang ni. Wah comel betul cafenya, ianya sebuah container yang di ubah suai menjadi café. 


Sebagai jenama kopi utama dan pilihan di dunia, NESCAFE telah komited untuk kekal relevan dalam kehidupan orang ramai dengan mewujudkan detik-detik yang tidak dapat dilupakan melalui kopi selama lebih dari 80 tahun di Malaysia. 


Baru-baru ini NESCAFE melancarkan semula rangkaian 'signature’ NESCAFE GOLD, yang biji kopinya di pilih daripada biji kopi Arabica dan proses penyediaannya di di lakukan secara sempurna untuk mendapatkan aroma kopi dan rasa yang terbaik serta pembungkusannya lebih esklusif dan tampak mewah. 



Café comel ni di lengkapi dengan mesin kopi terbaru khas untuk pencinta NESCAFE GOLD di mana para pengunjung boleh membuat dan menikmati kopi ini mengikut citarasa yang di kehendaki samada panas ataupun sejuk. 


Terdapat juga booth comel untuk para pengunjung mengekspressikan diri dengan menambah beberapa bahan yang di sediakan untuk menyedapkan lagi kopi yang bakal di nikmati. 


Of courselah kak lily berlama-lamaan kat sini kan sebab lepak minum kopi bercawan-cawan dengan kengkawan sebelum balik heheehhe



Mari LIKE dan FOLLOW di media sosial berikut : 

Laman Web: 

Facebook: 





#nescafegoldmy
#hantukopi
#ciklilyandcoffee 

No comments :