Thursday, February 25, 2010

Giveaway:[disini hatiku: my 1st giveaway]

Sambil aku berblogwalking time lunch nie tadi, aku terjumpe blog Cik Fawa nie.


Best plak lepak2 kat blog dia nie. Semuanya pasal handkraft. Terus berkobar2 nak cube plak. Ermm bile ingat balik apa mak aku cakap 'ala tangan ko tu panas,semuanya x jadi nanti', jawabnya aku suruh jelah mak aku je buatkan untuk aku. Tapi bile dah go thru blog Cik Fawa nie, aku terus nekad nak cuba balik lah.

So for the 1st step, aku nak join giveaway dia nie dulu.

Kalau aku terlucky, dapatlah aku material untuk buat bende2 handkraft nie. Hah kat situ dah tambah minat aku dah kan. Lagipun hadiah yang dia bagi tu comel2 sangatlah. Itu yang bertambah geram tu tau!

Eh jangan lupa, ada syarat-syaratnya tau!mudah saja :


1. jadi follower saya! DONE
2. link kan blog saya dalam blog list anda DONE
3. buat satu post/n3 dalam blog anda tentang giveaway ini, jangan lupa letakkan gambar diatas dan dan letakkan link n3 ini pada n3 anda. DONE

4. tinggalkan komen pada n3 ini dan link anda yang anda telah buat tentang giveaway ini. DONE
5. saya akan up date dari semasa ke semasa. OKEH

Hah itu je, untuk lebih details korang leh baca kat sini.
 
Blog Cik Fawa :http://singgahsaja.blogspot.com/2010/02/disini-hatiku-my-1st-giveaway.html
 
Cuba tau!
 
p/s: kang kalau aku dah pandai menjahit, korang jangan nak jeles plak okeh!!
 
 
 
  

6 comments:

BeaN MorENo said...

aku nak join la...boleh tak rasanya...

Jard The Great said...

da nk cuti neh.. tak dpt nk online selalu. ehehe.

CikLilyPutih said...

@Bean
join jelah, klu dpt ko bagi ain jahit baju ko tu.

@Jard
wah cuti sakat nampak.. jelessssss

Anonymous said...

Hi there! I was wondering if you would consider posting an article of mine. It's about an up and coming indie jazz-electropop band about to release their debut album this year. They are currently working with D.Bascombe, the producer/ mixer who has collaborated with Kylie Minogue, Natalie Imbruglia, Verve, Suede, etc.

The band plays jazz music but their songs are also classified under electronica. It's interesting how both jazz and electropop were merged into one by this band! Also, the band already has 250,000 hits on YouTube - so this article can bring you more readers (not that you need more :D).

Tell me if you're interested in posting my article so that I can send it to you. For your efforts, I can pay $0.10 (again, not that you need it - it's just a token of appreciation) and send you a free mp3 of the band (already with their permission.) Please email me at doc-alma-jones AT yahoo DOT com. Thanks for your time!

Cheers,
A.J.

green apple said...

kagum betul dengan orang yang pandai buat kraftangan..

Eyriqazz said...

aiseh,kena jadi follower..patah semangat..hik3...good luck cik lily...bloggers gathering telah diupdatekan..kalau takde aral,next week blog cik lily akan diterjah...masih mencari idea untuk menerjah...hik3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails