Showing posts with label travel oversea. Show all posts
Showing posts with label travel oversea. Show all posts

Wednesday, June 6, 2018

Picture Perfect Hotels that will Take Your Breath Away!

Hi Korang,


Kak lily suka jugak layan gegambar hotel yang cantik-cantik ni, yelah nak pi belum ada kemampuan lagi kan so kita tengok gambar-gambar je dulu sambil berangan kan hehehhehe

Picture Perfect Hotels that will Take Your Breath Away! 

The saying often goes ‘Beauty lies in the eye of the beholder’, but while some things remain subjective, there are places that will leave us all in awe and wonder. From being surrounded by nature’s picturesque landscapes to boasting elegant views of the city skyline – here we list out some of the most Instagram-worthy hotels and resorts located throughout Southeast Asia. 

The Myst Dong Khoi Hotel, Ho Chi Minh City – Vietnam 

Located in the heart of Ho Chi Minh City, the irregular fa├žade of the Myst Dong Khoi hotel exudes an element of mystery that is sure to incite your sense of curiosity. A recent addition to the city’s fast growing high-end hotel scene, the Myst Dong Khoi is a modern sanctuary that tells the story of Ho Chi Minh City then and now. 

Picture this, stained-glass details, ancient roof tiles, wrought iron beans and exposed industrial parts salvaged from old shipyards, each element is carefully infused into the building’s interior to provide vacationers a glimpse of Ho Chi Minh City’s past charms and rich history. 


Fusion Suites Saigon (Ho Chi Minh City) – Vietnam 

Another Vietnamese contender in the Instagram-worthy line up is Fusion Suites Saigon. Also located in the centre of Ho Chi Minh City, Fusion Suites Saigon exudes a Scandinavian style vibe with simplicity and minimalism at its design core. 

Flaunting floor-to-ceiling windows with top-notch views overlooking Tao Dan Park, the hotel’s clever use of timber and tiles will leave you feeling zen during your course of stay. Hashtag and picture worthy interiors aside, this chic hotel also has a rooftop restaurant and lounge bar that gives stupendous views of the city, so get that camera ready and snap away! 


Keemala Resort, Phuket – Thailand 

Keemala Resort, Phuket is one hotel that has been making its rounds on Instragram and it is obvious why. Nestled amidst luscious greens, Keemala’s quirky pool villas are remarkable architectural anomalies. 

Perched high above the Kamala rainforest of Phuket, Keemala Resort is a celebration of four fictitious clans who once walked the land – the earth clan, wanderers, sky peoples and nest clan. Each villa is ingeniously designed to represent and resemble one clan as can be seen through the crowd favourite Bird’s Nest Pool Villa – a nest-like pod suspended amid the forest tree-tops. This picture perfect location will surely be the envy of your friends! 


The Strand, Yangon – Myanmar 

Praised as ‘the finest hotel East of the Suez’ by Author John Murray, The Strand is the perfect blend of modern luxury and age-old sophistication. A stay at this hotel transports guests to a bygone colonial era with its authentic period furnishings. 

Newly revamped in 2017, the over-100 year old Victorian mansion now has a spanking new 18x8m infinity-edge swimming pool, a poolside terrace well-furnished to occupy 35 loungers and four private pool cabanas. The suites are spacious with beautifully tiled bathrooms and teakwood floors. It is everything you would expect of a luxury hotel and more!


Phum Baitang, Siem Reap – Cambodia 

Tucked just outside the city of Siem Reap in the Khmer countryside, Phum Baitang is the perfect embodiment of an authentic Cambodian experience. Meaning ‘green village', the hotel is enveloped by eight acres of verdant gardens, lemongrass meadows and rice paddies.. 

Bask in the tranquillity of the countryside from the comfort of any of the 45 villas located on site. Perched on stilts, each villa is designed to reveal and preserve the aged lustre of traditional Khmer wooden houses. Photo opportunities are aplenty at this idyllic property especially with the freshwater infinity pool that overlooks the resort’s paddy fields. 


Templation Hotel, Siem Reap – Cambodia 

An oasis at the gates of Angkor – one of the most important archaeological sites in South-East Asia, Templation is a luxury eco-retreat fitted with 33 exclusive suites and villas, most of which boasts its own private pool for an added touch of privacy. 

A calm respite from the hustle and bustle of city life, a sense of serenity engulfs you from the moment you step foot into the property. The real picture perfect moment lies in the villa where you can enjoy a floating breakfast tray from the comfort of your private pool – a noteworthy experience that deserves to be immortalised in picture. 


It’s all about the gram these days, with travellers often sporting a camera in one hand and a suitcase filled with perfectly curated outfits to match post-card worthy backdrops. If you are raring to boost the likes on your Instagram posts, be sure to check out any one of these hotels and resorts and be the envy of all your friends! 


Vietjet Air


As an added incentive, Vietnamese budget carrier Vietjet Air is now offering an incredible promotion for its international flight network as part of its ‘Free up Your Summer with Vietjet’ campaign. Running from 6 to 8 June 2018, the airline is offering 400,000 tickets priced from as low as VND0 during the golden hours of 1pm to 3pm daily. The promotional prices are applicable on all its international routes including Thailand, Myanmar and Cambodia. 


These tickets are available for booking at http://www.vietjetair.com/ (also compatible with smartphones at https://m.vietjetair.com) or at www.facebook.com/vietjetvietnam (just click the “Booking” tab) or via the 24/7 call centre at (+603) 2730 9887.









Kaki Bebel,

LILY

www.ciklilyputih.com

Tuesday, November 25, 2014

HOTEL QUICKLY Mobile APP, Senang Book Hotel Saat-Saat Akhir Sebelum Bercuti

Hi Korang,

Aku selalu kena masalah cam ni, sebab Mr Big suka sangat plan holiday last minit.


Tak kiralah cuti panjang ke weekend gateway pun kan, bila dia rasa boring je terus ajak aku pi berjalan kemana-mana tanpa planning at all. Sudah bila pi ke tempat tuh, cari-cari hotel penuh plak kan. Jawabnya balik je lah. Tak pun bayar je harga bilik mahal sebab walk in je.

Kalau selalu cam tu boleh koyak poket ooo..


So baru-baru aku dapat tau mengenai mobile app Hotel Quickly ni.

Actually Hotel Quickly ni menawarkan perkhidmatan last-minute hotel booking untuk mereka yang suka sangat plan last-minute travel dengan diskaun sehingga 28% lebih murah daripada harga asal bilik hotel yang dipilih melalui tempahan secara online.


Direka untuk membantu korang mencari tawaran terbaik bagi tempahan hotel saat akhir, aplikasi percuma ini termasuklah ciri-ciri baru seperti reka bentuk semula yang ketara, pemandu hotspot tempatan di bandar-bandar utama, serta pembayaran penuh menerusi PayPal dan TrustYou platform. Ciri-ciri baru adalah menjadi sebahagian daripada misi HotelQuickly untuk menjadi yang terbaik app mudah alih yang menjimatkan masa dan wang dengan menawarkan tawaran dinamik di hotel yang terbaik di Asia Pasifik.



“We believe spontaneous travel enriches people’s lives, and our goal is to make last minute hotel booking be fast and rewarding. We want to bring people last-minute, high-quality hotels with great deals to help bring the spontaneous travel experience to anyone with a cell phone,” kata HotelQuickly Co-Founder and CEO, Mr. Tomas Laboutka di media launch baru-baru ini.

So dah sedia ke untuk bercuti dengan HotelQuickly?

Of course lah sudah kan!



Semua hotel yang dipilih oleh HotelQuickly dan diberi nilai mengikut 3, 4, dan 5 bintang dan disenaraikan di aplikasi ini. Hanya 10 tawaran terbaik akan ditunjukkan kepada pengguna pada malam yang mereka pilih, berdasarkan penilaian hotel dan kadar diskaun paling tinggi, menjimatkan masa korang untuk scroll satu persatu kan.

Antara 4000+ hotel terbaik di rantau ini, di antara yang menjadi pilihan termasuklah Best Western Premier Dua Sentral, GTower Hotel, Prince Hotel & Residences dan Wolo Bukit Bintang.

Ermm sukalah tuh kan.


Ni aku tunjukkan bagaimana nak gunakan Hotel Quickly Mobile App ni ek.

1. Download dulu Hotel Quickly App ke smartphone atau tablet korang. Kalau guna Iphone download kat iOS Store dan Android boleh guna Play Store.

2. Cari Hotel Quickly App dan tekan download


3. Register segala details yang di kehendaki secara FREE. Alah korang taulah nanti.

4. Once dah register, dah boleh guna terus dah Hotel Quickly App ni.

5. Pilih lokasi percutian korang yang last minute tuh, kalau korang perasan harganya memang betul murah daripada biasa.

6. Hah teruslah book dan pi bercuti ek

Untuk pembaca setia blog CIK LILY PUTIH yang setia lagi baik ni.

Hotel Quickly dengan baik hatinya nak berikan discount untuk korang ek.


Korang just masukkan code : HQLILY untuk redeem 10& discount under the ‘Credits’ tab. Untuk korang refer klik kat (http://www.hotelquickly.com/m/lily) (shorten link: http://goo.gl/gimGY3)

Kemudian just bayar balance duit bilik dengan credit/debit card atau pun paypal untuk confirm ek.

Bagi aku, bagus jugak ada app sebegini. Bukan apa, bukan saje kita dapat untung malah pihak hotel pun untung jugak coz dapat jual bilik yang kosong kan. So kira macam win-win situation lah.


Aplikasi HotelQuickly boleh di gunakan di dalam 6 jenis bahasa dan boleh di dapati di Australia, Cambodia, Hong Kong, Indonesia, Laos, Myanmar, Macau, Malaysia, New Zealand, Philippines, Singapore, Taiwan, Thailand dan Vietnam.

So apa lagi, cer-cepat download Hotel Quickly Mobile App ni ek, untung-untung dapat pi bercuti kat kemana-mana korang suka tanpa fikirkan ada bilik hotel ke tak untuk tidur ek.

Thanks Hotel Quickly for the invite.