Friday, December 30, 2022

Parti Hujung Tahun NYE Di CITTA Mall Kembali Lagi, Pastinya Meriah

Hi Korang,

Tahun 2022 merupakan tahun yang penuh cabaran bagi rakyat Malaysia. Dalam dua belas bulan yang lalu, kita telah menyaksikan banyak pasang surut, dari keletihan Covid kepada perubahan dalam kepimpinan negara kepada Argentina memenangi Piala Dunia dan sudah tentu, tanah runtuh yang mengerikan yang mencengkam hati negara. Ia adalah satu pernyataan yang meremehkan untuk mengatakan bahawa kita semua boleh menggunakan rehat.Sebagai sebuah negara, kita terpaksa bergelut dengan malapetaka dan menyesuaikan diri secara mendadak dengan situasi baharu sehinggakan kita mendambakan rupa yang biasa, seperti yang pernah berlaku. Marilah tenangkan jiwa di Pesta Malam Tahun Baru (NYE) CITTA Mall, yang membuat kemunculan semula selepas berehat selama dua tahun dengan nama yang biasa dan lagu yang tidak dapat dilupakan. Oh ya, malah band rock urban Lost Radio akan mengingatkan penonton dalam Pumped Up Kicks mereka untuk Pumped Up Kicks sehingga Don’t Look Back in Anger over All The Small Things since Time is Running Out anyway so we can afford to be a Basket Case and just lose it In the End to Queen’s We Will Rock You.

Sukakan senarai pilihan lagu yang bakal di dendangkan?

Akan ada lebih banyak lagi yang akan datang pada hari Sabtu di CITTA Mall dengan artis-artis hebat lainseperti Hazami, Dina Nadzir, 6ixth Sense, dan tonggak utama CITTA Mall, Baki Zainal. Antara persembahan penuh bintang ialah persembahan tarian K-street oleh kumpulan tarian K-Pop tempatan yang telah mencipta nama di pelbagai pertandingan tempatan, dan permainan yang menguntungkan di mana ahli penonton berpeluang memenangi tiga TV Android ihsan penaja utama Parti NYE, Viu Malaysia.

Hadiah bernilai sehingga RM15,000 akan menjadi rebutan semasa pesta itu, disumbangkan oleh penyewa Viu Malaysia dan CITTA Mall seperti Pusat Penjagaan Pendengaran Sofana, The Chicken Rice Shop, Chilli’s, dan Happy Lemon, antara lain.

Host Baki Zainal throwing gifts to outstretched arms at a previous CITTA Mall NYE Party.

“It’s our big, annual thank you to the people who have supported CITTA Mall through the best and worst of times,” kata John Tam, Pengurus Besar untuk CITTA Mall “Undoubtedly, we have had to be tactful with the format this year considering the recent string of events that have afflicted the nation, but we are glad to be able to push forward into 2023 with a signature party that has defined the mall.”

Baki Zainal

Dina Nadzir

Hazami

Pesta NYE CITTA Mall bermula pada pukul 8:00 malam, walaupun pelawat digalakkan untuk tiba lebih awal untuk mendapatkan tempat yang baik lebih dekat dengan pentas dan mungkin menjamu selera sebelum muzik mula dimainkan. Beberapa kedai F&B CITTA Mall juga akan dibuka lewat untuk memenuhi keperluan orang ramai yang lapar selepas kiraan detik yang dijangkakan, jadi tiada siapa yang akan meninggalkan pusat membeli-belah itu dalam keadaan lapar lewat tengah malam.

“We like to think we’re an accessible alternative for all those who wish to welcome the new year with joy and laughter,” tambah John. “No one wants to sing-along with their favourite celebrities from a mile away or be stuck in traffic for hours only to celebrate for a few minutes. At CITTA Mall, it is intimate, comfortable, and electrifying, as should all parties be.”

Untuk maklumat lanjut dan kemas kini terkini mengenai parti yang akan datang, layari laman Facebook CITTA Mall di https://www.facebook.com/CITTAMall.

No comments :