Wednesday, April 14, 2021

Jom Berbuka Puasa Di GRANDMAMA’s, Kita Order NASI DULANG BUKHARI!

Hi Korang,

One of favourite restoran kalau tak tau nak makan apabila di Pavilion KL.

Sebab kak lily suka makan kat Grandmama’s ni kerana suasana restorannya yang luas dan selesa dan menu masakan melayunya sangat authentic iaitu asli gituh.

Restoran Grandmama’s ini mengikut peraturan yang telah di tetapkan seperti mengambil suhu badan, sediakan hand sanitizer serta ada penjarakkan sosial di antara satu pelanggan dengan pelanggan yang lain, so jangan bimbanglah senang nak berbuka puasa di sini.


Untuk menu berbuka puasa Ramadan 2021 kali ini, Grandmama’s menghidangkan set berbuka iaitu Nasi Dulang Set yang mana promosi ini bermula 13 April 2021 hingga 12 Jun 2021.Dihidangkan di dalam dulang yang ianya sesuai dikongsi antara dua hingga tiga orang ada 4 pilihan menu Nasi Dulang iaitu

Nasi Dulang Set dengan Oven Panggang Tulang Tanpa Kambing (RM95)

Nasi Dulang Set dengan Makanan Laut Campuran Pedas (RM95)

Nasi Dulang dengan Ayam Kunyit Panggang (RM65)

Nasi Dulang bersama Chef's Specially Marinated Beef Ribs (RM115)

Semua set dulang ini didatangkan dengan nasi bukhari dan hidangan sampingan yang lain seperti kerabu tomato, kuah kari, acar jelatah, sambal kicap cili dan air asam.

gulai ayam

gulai ikan tenggiri

lemak nenas cili padi

Asam Pedas Ekor

Kari kepala ikan nyonya

udang masak kam heong

ayam goreng cili berlada

tempoyak ikan patin

Nampak enak kan??

Terdapat juga menu lauk pauk ala-carte yang sesuai di gandingkan dengan set nasi dulang seperti asam pedas ekor, udang masak kam heong, tempoyak ikan patin, gulai ikan tenggiri, ayam goreng cili berlada, gulai ayam dan masak lemak nenas cili padi.

Chef Bahar dan pasukan tukang masaknya yang berpengalaman senantiasa memastikan makanan disediakan menggunakan bahan-bahan segar untuk mencipta hidangan asli yang sangat aromatik dan perisa yang kuat.Ada juga promosi istimewa juga yang mana apabila korang memesan sama ada satu set nasi dulang atau dua set nasi dulang, dengan bayaran tambahan RM99 dengan mana-mana satu pesanan nasi dulang, korang boleh memilih lauk pauk tambahan samada Combo A mahupun combo B.

Set kombo A terdiri daripada udang masak kam heong, gulai ayam dan kai lan ikan masin manakala set kombo B terdiri daripada kari kepala ikan hotpot, masak lemak nenas cili padi dan ayam goreng cili berlada.Semua set dilengkapi dengan nasi bukhari percuma, buah kurma dan kuih muih.

Bagi kumpulan tujuh hingga sembilan orang, hanya tambah RM189 dengan sebarang pesanan nasi dulang untuk Super Dulang Mewah Set A atau Super Dulang Mewah Set B.

Hidangan utama super Dulang Mewah Set A terdiri daripada udang masak kam heong, gulai ikan tenggiri, ayam manis dan masam, ayam goreng cili berlada dan kari sayur periuk panas, manakala set B dilengkapi dengan udang putih tomato buatan sendiri, tempoyak ikan patin, gulai ayam, daging lembu sos lada hitam dengan kacang tunai dan kai lan ikan masin.

Semua set dilengkapi dengan nasi percuma bukhari, buah kurma dan kuih muih.

Set promosi ini hanya boleh didapati di kedai Pavilion KL dan Intermark Mall di Grandmama. Semua harga adalah tertakluk kepada caj perkhidmatan 10% dan 6% SST.Grandmama juga mengeluarkan produk Ready To Eat (RTE) yang boleh di dapatkan secara online di platform berikut

*Penghantaran PERCUMA jika korang berbelanja minimum RM100.
Limited Time Offer:
*Get ONE RM6 Off Voucher when you spend a Minimum of RM40 on Shopee.
*Get ONE RM10 Off Voucher when you spend a Minimum of RM70 on Shopee


Jom kita ke:

Grandmama's Pavilion KL
Lot 6.01.02, Level 6,
Pavilion Kuala Lumpur

Tel: 03 – 2143 9333

Outlet Grandmama's yang Lain:-

G-12, The Intermark Mall, 348, Jalan Tun Razak, 50400. Kuala Lumpur

Lot a, Mezzanine Level, South Wing, Satelite Building, KLIA, 64000 Sepang, Selangor.


Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut :

Laman web :

Facebook :

Instagram :
#grandmamaspavilion
#nasidulangset
#menubukapuasa


1 comment :

Rawlins GLAM said...

Teringat-ingat lazatnya ikan dia kak oiii