Tuesday, February 9, 2021

SECRET COFFEE dan PREMIUM LOSYEN SECRET CORREA Dari SECRET CORREA

Hi Korang,

Baca tajuk pun korang dah rasa macam wah rahsianya kan sampai nak secret-secret bagai ek!!

Hehehehehe


Eh bukanlah, ini adalah produk keluaran dari Secret Correa iaitu premium losyen Secret Correa dan juga Secret Coffee.

Ini kali pertama kak lily dapat tahu mengenai kedua-dua produk kesihatan ini, rasanyer produk ni dah lama berada di pasaran tapi belum ramai yang mengetahui kehebatan kedua-dua produk ini.

PREMIUM LOSYEN SECRET CORREA

Ini merupakan kali pertama kak lily cuba krim yang betul betul sejuk bila di sapu di badan.


Ianya merupakan losyen sejuk yang dapat membantu melangsingkan dan mengurangkan selulit dari seawall 3 hari tanpa rasa panas dan pijar. Walaupun begitu losyen sejuk ini mengandungi bahan-bahan agen pembakar lemak terbaik iaitu Sunflower Seed Oil, Guarano dan Hedera Helix.


Kak lily kongikan di antara kebaikan agen pembakar lemak ni yer.

Sunflower seed oil
-Mencantikkan kulit
-Melembapkan kulit
-Anti penuaan
-Anti radang
-Pelindung kulit

Guarano
-Melancarkan saluran jantung dari tersumbat
-Memperbaiki sistempenghadaman
-Merendahkan asid lemak dan kolestrol
-Mengaktifkan sel -sel & sistem saraf
-Menghilangkan rasa lapar
-Menghasilkan tisu baru
-Memernagi radikal bebas
-Mengurangkan bengkak
-Awet muda

Hedera helix
-Anti selulit
-Anti lemak
-Anti radang
-Melancarkan peredaran darah
-Melegakan masalah pernafasan
-Melegakan masalah kejang otot

Ianya juga membantu untuk mengurangkan masalah menstrual pain iaitu senggugut dan boleh di sapu di bawah dagu untuk mengurangkan masalah double chin serta ianya 'solat' friendly.

Review Kak Lily Mengenai Premium Losyen Secret Correa


Setelah beberapa hari kak lily mencuba losyen sejuk ini, kak lily rasa begitu selesa sekali. Of courselah takkan nampak lagi perubahannya almaklumlah lemak pun tebal kan tapi kak lily dapatkan rasakan kurangnya inch loss di bahagian-bahagian tertentu eh takkan nak citer kat korang mana kak lily sapu kan hehehehee



SECRET COFFEE BY SECRET CORREA

Di samping kak lily menggunakan losyen, kak lily juga mencuba Secret Coffee keluaran Secret Correa jugak ni. Dah tentulah kak lily mesti mencubanya sememangnya kak lily kan pecinta kopi


Kopi untuk kesihatan yang dapat membantu untuk menyekat selera makan dan membantu membuang lemak di bahagian sukar seperti di peha dan perut. Kopi tanpa kafein ini adalah yang pertama di Malaysia mempunyai 6 slimming booster di antaranya termasuklah Garcinia combogia, kurma, hoodia dan madu.


Garcinia combogia
-Mengurangkan selera makan
-Mengelakkan lemak terkumpul
-Mengawal proses pembakaranlemak dalam badan
-Membantu membuang lemak yang di bahagian yang sukar seperti peha dan perut

Kurma
-Menguatkan memori
-Baik untuk kesihatan jantung
-Baik untuk kesihatan tulang
-Merawat masalah usus

Hoodia
-Mampu meningkatkan kesihatan jantung
-Meningkatkan tenaga
-Membuatkan anda tidak terasa letih

L-Carnitine
-Meningkatkan metabolisma
-Menjadikan bdan bertenaga
-Menguatkan tulang
-Mempercepatkan proses penyembuhan
-Mengurangakan kadar kolestrol
-Meningkatkan kekeuatan memori manusia
-Meningkatkan tenaga
-Menjaga jantung
-Menstabilkan tekanan darah

Madu
-Mengilangkan batuk
-Mencegah kanser dan penyakit jantung
-Meningkatkan daya ingatan
-Mempunyai sumber nutrisi yang lengkap
-Mampu menghilangkan luka

Ianya tidak mempunyai gula tetapi digantikan dgn nano sweet kulit tebu hitam dimana (nano sweet) sesuai utk orang-orang kencing manis dan darah tinggi. Krimer yg digunakan juga bukan krimer biasa @scheme milk susu murah tetapi digantikan Palm kernal" isi rong biji kelapa sawit.

Secret Coffee juga dapat membantu untuk anda kekal bertenaga seharian.



Terdapat dua varian Secret Coffee iaitu pek 7 sachet dan 15 sachet. Secret Coffee juga disahkan Halal oleh Jakim dan sesuai untuk semua peringkat usia dan jantina.

Bagi mereka yang mempunyai berat 60kg ke atas, seelok-eloknya mengambil 2-3 sacher setiap hari iaitu waktu pagi dan petang. Boleh di minum bagi mereka yang sedang mengandung dan sesuai untuk ibu-ibu yang menyusu kerana ianya merupakan milk booster serta tidak mempunyai kesan sampingan.

Review Kak Lily Mengenai Secret Coffee

Kak lily mengamalkan Secret Coffee ni sudah pun beberapa hari yang lalu. Ianya enak tidak terlalu strong macam kopi-kopi yang lain di luar sana. Amat sesuai bagi mereka kurang gemarkan kopi yang strong.

Yang penting perut langsung tidak meragam untuk keluar masuk ke tandas, semuanya sama macam kita minum kopi biasa tapi kak lily perasan yang kak lily kurang selera makan pada waktu tengahari dan malam. Cuma perbanyakkan minum air kosong untuk mempercepatkan hasilnya.

Sijil Halal JAKIM


Harga Produk Secret Correa Ini

Premium Losyen – RM89.00

Secret Coffee – RM69.00


Korang boleh dapatkan kedua-dua produk ini di www.secretcorrea.com untuk membuat pesanan


Mari LIKE dan FOLLOW mereka di social media berikut :

Facebook Page:


Instagram Link :

No comments :