Monday, November 16, 2009

Cik Putri Zuraidah Kite Kawin..

Cik Putri Zuraidah kite kawin... ermm sape plak minah nie???
dia nie old-old schoolmate aku masa sekolah rendah... ala masa aku ade small gathering tu dia ade lah..
ishh korang nie.. nk tgk gak ke orangnye cam ne... jap akau cari gambo dia..

hah itulah orgnyer... pasangannyer orang gombak je... tapi dia jemput aku pg umah dia kat lumut so kenelah datang kan..


cantikkan kad kawin dia.. beli kat indon kata imran...
so aku dah plan nk pegi dgn mila.. our best fren lagi sorang nie.. dia nie dari muar.. ala yg aku pg umah dia dulu tuh yg tak sempat amik gambo.. hah dgn dialah... ktorg stay lah blue bay resort lumut, dlm 10 minit je ke umah pengantin.. so senanglah nanti aku suruh si put nie anta nasi bile ktorg lapo nanti...

panjangkan nama put nie..
Anyway.. kepada cik Putri Zuraidah kite... diucapkan selamat pengantin baru semoga berkekalan ke akhir hayat dancepat2 dapat anak.. oopss.. sensitip nie.. coz aku pun tak de anak lagi... hihihihi

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails